Wednesday, March 17, 2010

sila sokong petisyen ini!!

Just a quick & short update..

Seronok tak untuk ibu-ibu yang akan bersalin kalau anda diberi cuti selama 90 hari?? Mungkin aku agak terlambat untuk isu ni. tapi aku baru je dapat email dari kawan sekerja untuk menandatangani petisyen "90 hari untuk ibu". ye, aku menyokong penuh..kalau boleh 6 bulan pun ok juga.. gaji tu bagi separuh pun tak pe.. kalau nak bagi penuh, alhamdulillah.. Bukan apa, ni semua untuk kebaikan anak2 kita dimasa hadapan.. 2 bulan mana cukup untuk menjaga anak yang masih terlalu kecil.. nak lah juga kasi susu badan secara direct kepada anak2 kita..

ok, kalau korang nak join, boleh turunkan nama & ic korang kat petisyen ni..NUBE. Boleh baca sendiri la untuk keterangan lebih lanjut.. have a nice day!!

1 comment:

Ilhamny.com said...

ya sokong sama skali..good work..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails