Wednesday, March 10, 2010

kerja kosong di sini!!

just a quick update!! semalam aku kata nak buat marathon kan..tak jadi la plak..hehe..sebelum keberangkatan bos aku balik ke opis, better la aku ber ronggeng sakan dulu..hihi.. tetiba je hari ni, kena buat2 sibuk.nanti esok bos balik dia tanya "apa u all buat i tak de 3 hari?" ada la benda nak tunjuk sikit.." ni dia puan..nak minta puan tengok dulu sebelum di email kan"..huahahua..gini la keje gomen, kena ikut flow la, tak leh sesuka hati nak forward terus ke luar benda2 penting tu..kalau kita yang bos lain la.. sendiri buat, sendiri jawab..

ok..sebenarnya aku nak kasi info sikit..kalau sape2 yang ada sedara mara, adik beradik yang masih lagi belum kerja & suka lompat2 keje, macam salah sorang adik aku ni, boleh la layari website http://www.jobsmalaysia.gov.my/jcs/index.faces. Job listed dalam ni untuk keje di bawah Jabatan perkhidmatan Awam atau senang kata keje gomen. cepat-cepat sikit la apply  sebab ada yang dah nak sampai tarikh tutup dah.

budak-budak ni bukan nak usaha sendiri..kena mak dia, kakak dia yang usahakan baru lah terhegeh2 nak kasi info. hmm..macam2 la budak2 ni.. tetiba je mood membebel..okey..to all job seeker, selamat mencari kerja!!




1 comment:

MaS PuTRi said...

HARGA MINYAK PETROL KERETA CONTI KU

susah la nak dpt keja gomen ni.. hantar penyertaan manjang tapi takde interview pon. maybe kena muhasabah diri kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails