Wednesday, March 24, 2010

hai..

Assalamualaikum!! Dah petang baru nak update blog..hihi.. aku masih lagi aktif ye kawan2..cuma tak de peluang nak update selalu.. ada keje..walaupun bos tak de, aku tetap kena buat keje yang men'tension'kan itu..huhu.. tak pelah.. bekerja lah dengan redha.. rezeki tu.. kerja itu ibadah (ni ayat-ayat nak sedapkan hati ni).

Tanpa disedari, dah masuk hujung bulan 3.. Kalau dulu, aku bising tak de keje, sekarang aku bising sebab banyak keje. Tapi aku rasa puas hati bila aku dapat siapkan keje tu..kiranya, aku pegi keje adalah benda nak buat kan.. huhu..weh..esok bos aku masuk.. takut nya tetiba dia tengok slide yang aku buat tu, figure suka2 hati aku je letak..mampus kena bebel nanti..

lupakan pasal keje.. hari ni, aku ada masa sikit nak baca blog kawan2 aku ni. tetiba je ramai pulak orang buat entry pasal 'award' aku dapat juga 2 award. thanks pada doktor faryn dan kak maria yang sudi kasi award tu.

eh, esok jela aku cite pasal ni. nak balik dah..sebelum tu, nah tengok gambar aqil ni.. aku potong sendiri rambut dia..
potong rambut depan je

comel tak??

4 comments:

Anonymous said...

hi6x...tomeynya fashion trbaru rambut aqil....gaya rambut tempurung kelapa...sesuai sgt dgn aqil..teringat lak cite zaman sek yg famous dulu...FHANTAGHIRO...sue tengok x cite tue?...sblm kite masuk smtt -beloved eyriqaz

mama_fatin said...

ala chomelnya..apsal mcm senget skit je kat belah kiri tu su??

Suliana said...

azwa,
hehe..kalau sikat, tak nmpk mcm tempurung dah.. mestila tgk cite tu..

Suliana said...

mama_fatin,

haah, senget..nak buat camana, setiap kali nak gunting je, dia tak duk diam, sibuk nak tgk gunting tu juga..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails