Monday, March 29, 2010

award:-) mekacih..

Assalamualaikum!!

Hari ni nak update award2 ku yang tak sempat nak update minggu lepas.. Thanks again to doktor faryn & kak maria yang bagi award ni..

Ok, my 1st award is interesting blog.. interesting ke..hehe..   Anyway, korang2 pembaca la yang menilainya..  Tanpa kehadiran korang semua, siapalah 'MY LITTLE SUNSHINE' ni..hehe.. (gaya ala artis gitu). Bila dah dapat award ni, kena kasi thanx kat diorang. ok, done!! pastu, kena list out 7 things about my self which is (susahnye nak list out):
  1. aku seorang yang baik hati (haha..boleh ke gini??) actually aku ni minah gelabah sikit..ala-ala kepochi pun ada..tapi, kepochi bertempat la yek.. kawan2 aku yang rapat ngan aku mesti tahu perangai aku ni..hehe.. kadang2, aku ni suka marah2..tempiasnye kena kat sape?? faham2 je la:-)
  2. aku ada anak bujang yang comelllicious (hee..ni ibunya sendirik perasan yek). masa dia lahir, anak ku ni agak gelap ye.. dah besar sikit, baru nampak kecerahannya..ikut sape pun tak tahu la..
  3. aku dah kenal hasben ku dah masuk tahun ke 10..see, lama yek kitorang kawan...hope berkekalan sampai ke syurga!!
  4. Setiap pagi datang kerja, apa yang aku buat ialah, buka pc, approved comment & baca blog kalau tak busy.. tak lama lagi aku akan ada laptop sendiri & broadband sendiri ye..haha..itupun nak cakap..ni tengah survey kot2 ada laptop murah jatuh dari langit!! boleh la aku surf internet dari umah jek..
  5. Aku masak ikut mood & permintaan hasben..kalau dia nak makan, aku masak la.kalau dia tak nak makan, tapi aku rajin plak nak masak, dia makan juga. Kalau kerja2 rumah tu, ikut mood juga.kadang tu tengah malam pun aku mengemas lagi..
  6. kalau korang nak tahu, aku ada satu bilik tempat longgokan kain2 belum berlipat & yang dah lipat tapi tak masuk almari lagi..korang ada ke macam ni??hehe..
  7. Apa lagi ni..pening kepala aku nak pikir..ok..tak de dah..bos aku EL hari ni..hehe..
Eh lupa nak tunjuk  award tu..mekacih:-) untuk intersting blog ni, aku tujukan kepada orang lain plak la..yang dah dapat award ni, aku tak kasi dah ye..;-) untuk kak shim - blog yang berinformasi & islamik, uji -blog selamba & santai (wei, bila nak update umah baru ko tu..), iman aka GTO- blog tips2 nak korek duit nuffnang, mas putri- suka baca pasal life nye, kak maria sebab suka tulis pasal masak2..kak alina - blog jalan2:-) erin - juga pasal life nye, yang terkini nak tahu pasal rumah barunye..haha!! tu je lah kot. yang bloggers lain pun intersting gak..cuma aku tak larat nak taip byk2 dah..hehe..amik la award ni..

mekacih ye dr. faryn:-)

lagi satu, award dari kak maria..mekacih juge..

award ni utk mommies.. seperti biasa aku selalu mencoretkan perihal anak comel ku Muhamad Aqil.. Sorang je baru.. untuk semua mommier di luar sana, sila tepek award nikat side bar korang.. sebab korang memang adalah mommies yang terbaikuntuk anak2 anda!! okey!! babay!!

3 comments:

Erin Rashid said...

wah
mekaceh..mekaceh
kasi aku award
ko nk tau pasal umah aku lagi ker?
aku takut org muntah je baca kisah tuh tak hbs2
huhuhuu
kang aku jugak susah nk kene lap muntah dia kt blog aku
heheh

SiNoMoSa said...

hihi..
ngah, thanks for s award
wow siap ada bilik utk longgokan baju? bilik utk longgokan sampah takde ke? hahaha

Suliana said...

kak shim,
longgokan sampah tu merata2..tak payah bilik2 ni..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails