Monday, March 29, 2010

aqil sayang!!

wei...(tetiba je jadi kepochi).. ada orang buat entry pasal anak ku (selalu pun ada gak dia tulis, kali ni je terlebih excited)..huhu.. lelaki seksi paling hot!! haha..suka aku tengok gambar aqil.. mekacih2.. korang2 sume tengok la kat adik aku punya blog ni. "ida, i promote blog u nih"

tak pakai suar tu sebab dia berak-berak je sekarang ni. berak cair plak tu, tapi selera makan dia ok.. pampers pun cepat je habis..huhu.. tu lah gunanya CD.. bila dia dah start memberakkan diri ni, montot dia tu pun habis naik rashes sampai terluka2 tau.. oleh itu, pakai CD sebagai penyelamat duit. ni top up kepada gambar tersebut..
semalam balik kg lenggeng..prestasi yang sangat baik kata ayah!!

mood okey!!

jadi mcm ibu, suka posing2..hehe..

saje tayang gigi dia..hihi

kali ni mood dia baik..tapi masa cik ngoh datang tido umah aku tu, hangin satu badan tak nak ngan orang..terpaksa aku masak sambil dokong dia..ayah aqil dah tentu busy wat benda lain..tensen beb keadaan macam ni.. nasib baik sedara ku, kalau orang lain tak tahu la aku nak cover line high pitch aku ni..

Pastu, nak tunggu adik aku datang, dah la lambat, budak ni dah gosok2 mata nak tido..lain kali, datang awal skit, boleh tlg pegang2 aqil ni..hehe.. (saje je reason tu).. okey la..terajin plak aku nak mengupdate ni..huhu..

okey.. kalau korang malas nak jengah blog adik aku tu...ni picture model terlampau itu. kalau korang rasa biasa2 je, aku pulak suka.. yelah..anak kita kan..kalau orang tak suka, mak nye suka aje:-)

bye!!

kredit to : ida (curik gambar mu yek)

11 comments:

Sharinginfoz said...

glamour nanti aqil.... memang ramai peminat le nanti ya

Gaji Naik Belanja Naik

Berjaya Ke Earth Hour

Ilhamny.com said...

haha, aqil, u really so hot damn!!!..

SiNoMoSa said...

aqil yang comel..
uit ngah..apa nie pakai words be*ak..hahaha

Suliana said...

hehe..macih2.camane kuah boleh tumpah kalau ibu tak wat tumpah:-)

suhaida shukor said...

nyeh2. besar gigi dia.... tak demam pulak . happy jee

Eyriqazz said...

comelnya aqil..nak cubit2 pipi..kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?

Suliana said...

btul2..hihi.. dia org datang, dia statla demam. tu pun tgh on off demam tu..hihi

Ejamaria said...

ok lagi sue model ni... ingat tadi pakai CD je...

Suliana said...

kak maria..

hee..dah lama tak borak ngan akak kan..nnti free kita jengah akak la kat tgkt 14 tu..huhu

Anonymous said...

comel aqil...ajaklah ibu dtg rumah auntie ani n uncle man...leh kenal dgn baby girl auntie, alisya...(kalo alisya pi rmh aqil dulu,maknanya perigi mencari timba tuh!)...haha (just kidding)....

bln 6 ni sue dtglah rmh ye??..nak buat majlis harijadi alisya sethn...nanti tarikh n harinya, bgtau balik...jgn x dtg!

Suliana said...

ahaa.. insylah, dekat boleh le dtg, kalau tiada aral..!! wah, perigi mencari timba gitu.. tak salah, zaman moden skrg la auntie ani:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails