Wednesday, March 17, 2010

aku model tudung??

tengok tajuk je macam dah saspen.. tu persoalan aje.. kali ni entry yang penuh perasan.. kalau ada yang rasa2 nyampah, gi jauh2..hehe..

ehem ehem.. hari ni ada orang kata aku serupa model tudung..ahaks!! model ke..mula la perasan dari pagi sampai ke petang..woohooo... aku sayang orang itu.mmuaahh sikit kat nana:-) ko nak makan fruity ke esok?? tapi aku pose, tak leh belanja..hehe..

kalau aku jual tudung ada orang nak beli ke?? actually tudung2 pesen macam ni, mula2 aku kurang minat sikit.. tapi lama2 aku mula berminat dan membeli dengan gilanye.. hari tu balik ganu, aku dah borong 5 pasang tudung HAJA.. tiap kali aku balik sana, mesti kami yang pompuan2 pakai tudung ni, memborong sakan.. beli banyak dapat murah la..

sori ye..interframe muka sendiri..hehe.actually tudung macam ni kena pakai kalau cutting owning tu panjang sikit.. tak de la pendek sangat..aku rasa ok je cutting ni kat muka aku.. tak tahu la kalau orang lain tengok buruk ke..cengkung ke..huhu.. tudung ni aku suka sebab bila pakai, dia terletak cantik je..tak payah nak pin2 dah kat leher tu. tapi, tudung yang corak2 tu sesuai pakai dengan baju kosong kan?? kalau pakai ngan baju bunga2, macam joyah sport je aku rasa..hehe. nanti raya, pesen tudung aku may be plain tapi ada berlian2 sikit kat atas kepala tu..(berangan dulu) ok tak??hehe..

hari ni hari kedua aku pakai tudung yang aku baru beli ni..nak match kan ngan baju punya la susah. nampaknye kena cari baju plain je pas ni..kalau tak, pakai ngan t shirt udah..huhu..

okey la.. nanti kita story mori lagi.. bye!!

14 comments:

Diarihatiku1976 said...

kl trend tudung ni kan.. akak pun melambak dah tudung jenis ni.. ahakss...

Ilhamny.com said...

nak jd model, ada plak bdk tocik tu kat blkg dok memain..

suhaida shukor said...

u should put a line of eyeliner babeh. because u look so pale without it

Suliana said...

kak diarihatiku aka kak ina,
kita baru nak stat kumpul...tudung bawal dah melambak, nak beli tudung ni banyak2 sekaligus, bengkok makcik..hehe..

Suliana said...

linda,
budak kecik tu model sampingan..hehe..

Suliana said...

ida..
memang tak pakai pun..leceh la nanti hitam2 bawah mata..lagi nmpk lebam.. ala..tu muka duk umah, memang la mcm tu..hadiah kan la satu eyeliner yg best tuh..hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

Dulu pun kita cam tak suka gak ngan tudung camni..but now dh brape helai dh borong...hehehe

rihana said...

uit ada ka nama aku di ekploitasi.... bila aku ckp tu ehh x ingat pungg. heee. kelakar kan, ibu ni aqil.

Me_Lina said...

kak ena dah selamat htr tudung2 bawal ke kluang... kasi lelong... hahahahah... skrg mmg ngumpul tudung2 mcmney lak... sonang...

Ejamaria said...

sue, kat Ariani skrg ade sale, klu ada member kad diskaun lagi drpd diskaun sediaada...

Erin Rashid said...

aku nk tudung yg plain dan atas awning tuh ada berlian
tgk org lain pakai, elok je
lg 1 tudung yg lilit2 bagai
ada berlian jugak
wah bergemerlapan aku pakai nnt jgn ko tatau!
muahahhaha (tapi aku tak pernah beli walau sehelai pong!)

Eyriqazz said...

cantik sue..azwa pula angkat tudung ariani 4 helai semalam...hik3

Suliana said...

wah..sume promote tudung ariani..dulu pernah pegi la, tapi mcm mhl je..huhu

Anonymous said...

tudung ariani bukan semua mahal, sue....wa beli aritupun,3 helai RM129 jer...and 2 helai RM60...(kira padanlah dgn nama kedainya)..1 helai adiah kat mak iman....saje, coz pi dgn dia,...apepun wa berkenan sgt tudung sue yg warna biru terang tue...cantik corak kat atasnya....brape RM?..tu gambar rumah sue ker??..cantik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails