Tuesday, February 23, 2010

wifi free and available here!

hai! Aku bersiaran lansung dari bilik kursus ni.tetiba plak ada wifi free..tapi fb kena block juga..huh..apa daa.. petang baru dapat masuk kursus balik.ntah dpt ke tak sijil ni,datang half2 je..hehe.. Kalau entry kali ni macam tak cun je,faham2 la yek..aku tak reti sgt nk godek2 handphone ni..ok,kita try tgk apa hasilnya..xde nk cite apa pun.owh..tadi cal taska aqil,tlga dia dh kering diorang kata..hmm..hope btambah baik ye cayang ibu..bye!

2 comments:

Eyriqazz said...

fb mmg mana2 kena blok su...hik3

Suliana said...

tulah..ntah apa2 la diorang ni..kata nak galakkan fb, tapi berblock sana sini apa kes..tapi, bagus gak ek..takdelah asyik nak buka fb je..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails