Saturday, February 6, 2010

weekend plan

ni entry auto publish..

Hujung minggu datang lagi.. cepatnya masa berlalu. pejam celik pejam celik dah minggu ke dua di bulan februari. Hujung minggu ni apa korang buat?? Aku tak tahu lagi apa plan kitorang.. nak gi jalan mana pun tak pasti lagi.. Agak-agak, ke mana la ayah nak bawa kita kan aqil?? balik kampung lenggeng??hmm..just tekaan..ye kot, may be ada dalam senarai dia tu.hehe.. kalau nak jalan shopping complex tu, letih juga ye kalau setakat tawaf kosong satu mall tu.. Mesti mau ada fulus, baru best juga. tak pun bergambar di pohon sakura sempena raya cina ni.. (ye ke namanya??) . syok juga tuh..

selalunya, kalau weken macam ni, tak berapa ramai visitors yang membaca blog aku ni. boleh tengok kat graf nuffnang tu, drop..hehe..may be kebanyakkan bloggers busy dengan aktiviti seharian mereka. tak pun, diorang tu pakai pc kat opis macam aku nih.hehe.. mungkin,  sebab aku tak de cerita terbaru, so diorang malas nak buka blog aku..hehe..aku tak buat auto publish pun.. tak sempat nak mereka ayat.. may be blog aku ni merapu jek..haha, tu yang malas diorang nak baca..

Isnin pagi ni, insya-Allah aqil cucuk MMR..aku masuk lambat sikit la..isnin tu juga, aku dah tukar bos baru..dengar kata cengeng ye..(tau cengeng tu apa??garang kot) takut.. tak pela, work harder & faster..be a smart staff..kewangan la kata kan.. ntah sempat ke tidak aku nak update blog nanti..hehe..

Okeyla..selamat berhujung minggu..



2 comments:

MaS PuTRi said...

cengeng tu bukan kuat nangis ke?

Suliana said...

mas putri,
ye ke ??ntah, tak tahulah..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails