Thursday, February 18, 2010

gambar demi gambar..

Aku ada gambar baru aqil:-) yeay.. hari tu balik kluang, kami posing sikit la ngan kamera besar gedabak tu..hehe..
aqil dan bunga..
aqil makan ice cream
taaaatiiihhh..
wat pe tu..
pok pok..
nah..makan biskut tiger ni..maklumla tahun harimau:-)
is it tiger?? no..it's toto..
aqil & atok di rong seri..
ibu cayang aqil..
ibu pun cayang ayah gak:-)
last but not least..ibu pun nak interframe gak..cun tak??hehe..perasan je lebih..

aku tengah selsema ni..hidung tersumbat..aku ngan aqil ni macam kembar..dia selsema  then aku plak berjangkit..ayah nye orang last sekali kena..hehe..bye!!

11 comments:

Ilhamny.com said...

eeee, comel aqil nih..

nasazfrog... said...

cantik gambar.. clear... klu turun pasir gudang kasi tau la leh jumpa.. hehehe

Ayda Munir said...

Ya Allah..comelnyee budak Aqil nii...

MaS PuTRi said...

comelnya aqil.. ni yang teringin nak dapat baby boy plak nih! =D

Suliana said...

mekaceh sume:-) ibu dia yg kembang2 hidung ni..mana tumpah kuah kalau tak ke nasi..hehe

nozieyusof said...

kecomelan lebih terserlah dgn kamera yg 'besar'..ke'cun'an pon lagiiiiii terserlah.

heheh

SiNoMoSa said...

salam ngah,

comel aqil..ibu dia mmg perah santan lebey hahaha

fazli said...

oww..biasee..2 la kamera sayee..akk saye nie ske mnompang kamera orgg..hhaha ;p

Nur Hasyimah Mahasan said...

makin comel n cute je si aqil ni...dh laju ke jalan nyer?

Suliana said...

yelah tu..kamera subsidi okey!!

Suliana said...

syimah,
takde lah laju lagi..jalan jatuh juga, tapi dah byk tapak kot..kalau ikut dia, berdiri lum stable pun nak terus jalan, mana tak jatuh..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails