Tuesday, February 2, 2010

entry tertunda, birthday aqil:-)

ni entry yang dijanjikan (gasak la korang boring asyik cite ni je). Penuh dengan warna- warni.. Susah juga nak amik gambar budak comel ni.. Makan malam ditaja oleh tuan rumah & sponsor KFC by abang long (may be).. Aku tak de lah buat besar-besaran nye. Niat di hati nak kasi family makan je, tapi ada kek sebijik ala-ala birthday party juga la..haha..

i'm 1 year old already!!

sukanye dia..sampai tumbang lilin aqil..

aqil pelik apasal la ramai sgt orang depan dia..aiman tukang
tiup lilin, sampai tersembur-sembur..hikhikhik..

baju tido kain pelikat hadiah dari tok ma..

susahnya nak amik gambar dia duduk diam2..

apasal golap ni ibu..

tu jelah gambar yang ada..tak dapat nak update dlm fb or frenster, aku update di sini..haha.. sebab aku nak kena jaga aqil, tak dapat aku amik gambar orang lain..sume tengah kebulur makan, so terlepas gambar-gambar tetamu yang hadir..so aqil, this is for you..we love you son..

9 comments:

Anonymous said...

sape kat pitu masuk tu..pezol ke..hehehe *kakma*

QueenWizza said...

comelnye aqil tu =)

Eyriqazz said...

happy belated birthday aqil...

Suliana said...

kak ma,
ye la, pezo tu..driver mama..hehe

Suliana said...

queenwizza,
tima kasih..

Suliana said...

uncle iman,
bila nak dtg umah aqil ni..sibuk berblogging ke..hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

baby chair samer cam irsyad la...but now irsyad dh tak nak dok dh...dh boring kot..hehehe

Suliana said...

syimah,
aqil baru je dapat baby chair tu..turun temurun.hehe, nanti turn orang lain, kena pulang balik..setakat ni, dia nak duduk lagi, tapi sekejap je, pastu, rimas nak kuar..

Erin Rashid said...

happy birthday to aqil too
next birthday soh mama jak auntie dtg umah mkn kek k
nnt auntie bwk baju power rangers!
hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails