Wednesday, February 10, 2010

Cloth diapers lagi!!

Yeay!! barang yang ditunggu dah tiba.. kak ju, dah dapat ye cd tu..thanks. Actually, aku dah ada 2 keping Cd sebelum ni..from My Little Helper, insertnye from bamboo. Kali ni, aku tukar pulak brand lain yang lagi murah. Bukan apa, aku nak try sume jenis brand baru leh compare yang mana best & yang mana tak best.. Kali ni brand coolababy, aku beli dari classmate aku. ada juga kawan2 yang lain promote kat blog diorang, tapi bukan aku tak nak beli, cumanya sebelum promotion korang, aku dah order lama ngan kak ju ni..hehe..baru kali ni aku berkesempatan nak bayar..haha.. insya-Allah lain kali aku order ngan korang2 plak..
yellow, red & blue. ok nana?? ko yg nak tgk sgt ni..hehe

dapat 2 insert tau..tapi nak compare ngan my little helper,
nape nipis je coolababy punya..tak pe, kita tgk dulu
performance nya camana...

ups..nak nyelit sikit gambar aqil kat sini.. aqil ngan topi party nye.. sayang tul tak dapat nak pakai masa birthday dia sebab ibu nya tertinggal kat opis..so, pakai kemudian la..ibu aqil pun nak pakai juga masa bday party dia nnti..haha!!

apa ni ibu?? rimas la..
aqil ada dua tanduk..hehe

13 comments:

MaS PuTRi said...

kena beli online ke suliana? camane caranya? boleh explain sikit tak.. interested sangat ni. tq

Sharinginfoz said...

memang aqil nampak tak selesa sangat ni..... tapi cute kan..

nozieyusof said...

suliana..
bpe hengget nie?? nk try gak tp mama-fahry nie pem***s..mau gak try nie. fahry kurang kencing time mlm. myb sesuei nk pakai mlm kan

mungkin..

Ilhamny.com said...

linda pun beli dkt jue nih..skrg dah ada 6 keping dah..suma colour dah de..hehe..ok jek performance dia, tp mmg kena pakai sekali dua insert tu..

rihana said...

acik nana tak nak tgk gambr je sbnrnye... acik nana nak pegang2 belek2 hehe. ibu aqil dh bwk balik ke CD tu?

Suliana said...

mas putri,
online ada, beli kat kedai pun ada..tapi yang ni saya beli online la..free postage..mas gi kat web site jue tu, nanti isi form sume lah..ikut je arahan dia..kalau nak beli kat kedai nak tgk2 dulu, gi lunatot ke kat amcorp mall / kat cheras kedai nya..tapi brand lunatot la..

Suliana said...

nozie,
rm28 sekeping..ala, nnti mesti rajin nye kalau dah pakai cd ni..

Suliana said...

linda,
oo..memang kena pakai 2 sekali ke??patutla nipis je..kang pakai selapis kang, bocor plak ek..tak try lagi..tgu weken la, sebab 1st time pakai kena cuci sume kan..

Suliana said...

acik nana,
yolah..ibu dah wat balik dah..huhu..bila acik nana nak kasi hadiah aqil ni??kasi cd pun ok gak..haha..

rihana said...

hamboi2.... cd tu ibu ngan ayah beli... acik nana klu bg aqil berderet nanti acik nana kena bg sume geng2 aqil yg lain. kesian la acik nana nanti.. hehe

Eyriqazz said...

sue ble e-mail kat iman tak mana sue beli tu..azwa dah bising suh belikan juga..hik3..

Suliana said...

apa emailnye??

Suliana said...

iman,
su beli kat http://inhousebelibelah.blogspot.com/. isi form dia, buat pembayaran.. kalau nak try lunatot pun boleh, tapi mahal sikit la..tapi yang ni boleh beli direct kat amcorp mall & kat cheras pun ada kedai dia..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails