Wednesday, February 3, 2010

baju tido kain pelikat aqil

Baju ni aku beli di terengganu dah lama..tapi aku lupa nak pakaikan sampailah mama hadiahkan aqil baju tido kain pelikat. Maknanya, aqil ada 2 pasang baju tido corak kotak2 ni..hehe..no more baju baby, now i'm going to be toddler.. so ibu, pas ni cari baju doraemon, tom & jerry bla bla bla..
nape nanes tu..

geli la ayah geletek saya..

sama la background ngan baju saya..

this is my siblings no 4 & 5 (ayed & ida)

ok..stop, penutup untuk entry ini:-)

rasa sedih pulak bila rumah yang 3 hari ni riuh rendah dengan kehadiran my family, tiba-tiba senyap sunyi bila orang sume dah balik. Korang pernah tak rasa gitu?? aku selalu macam tu sejak dari zaman arwah mak tok ada lagi. bila maktok balik je, rasa sedih & nangis dalam keta pas hantar maktok naik bas..huhu. walaupun penat melayan & memasak untuk mereka, hatiku gembira sekali. dan muhasabah diri "adakah aku dah layan mereka dengan baik selama mereka berada di rumah ku.."

p/s:  i'm going to unit pembangunan & kewangan.. still blur what & how to do the work.. new thing to learn..

4 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

betul la shu..this week kat umah pun ramai gak..but semua dh balik ari isnin ari tu..tggal lah irsyad, abah n ibunyer je..cian irsyad tak de ramai kawan nk main2 dh

Nur Hasyimah Mahasan said...

nampknyer u will learn new thing at new place...pe pun chaiyokk!!!!

Suliana said...

syimah,
tukar unit je..bangunan sama je..hihi..dgr cite, bos nye garang..takut!! next week baru stat.

nozieyusof said...

uiks jage kewangan plaks. same la ape yg sy uat skang..

huh..nnti kite jumpe la slalu kat meting kewangan yea

ngee

=D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails