Friday, February 19, 2010

anak ooo anak..

Early morning he wakes up
and cry cry cry plus screamed
we don't know why
may be his dad spoiled his mood
just let him cried
coz we were too late to office

(ha..nyanyikan macam lagu Britney Spears tu..hehe)

setiap pagi mesti kedengaran suara si kecil ku menangis. ditambah lagi suara nyaring aku plus suara ayahnya terjerit2 marahkan dia - suruh dia senyap..(sian aqil, kecik2 lagi dah kena marah-mesti ada orang rasa serba salah pas tu kan, sebab marah anak, hehe) yelah, pantang tengok kitorang dah siap2, kuar pintu bilik pun nak nangis..padahal nak amik benda lain kat bilik lagi satu.

kenapa saya dimarahi...
pastu, lagi satu, bila dah nangis tu, nak salin pampers pun dah tentu susah lah kan.. pagi-pagi lagi dah buat hal..ntah angin apa melanda pun tak tau..elok je dia bangun ceria, tetiba, pantang silap skit dah melalak tak tentu pasal..pandai marah tau sekarang ni..pujuk pun tak layan dah..huh..ikut sape la anak bujang aku ni..

apa apa apa?? tak mo kawan..

oohh..telinga berair still jadi lagi.. sebab hari tu dia selsema terus jadi balik telinga tu..kesian aqil.. (tulah, tak nak dengar cakap ibu lagi) may be pas n bawa gi ENT. alhamdulillah ada kawan doktor mau tolong set kan appointment untuk aqil. minta-minta tak amik masa lama sangat appointment tu..oklah, doa ibu semoga aqil cepat baik ye nak..jangan nakal2..bye..we love you..

posing skit..hehe..hensem tak model belakang tu??huhu

6 comments:

Nur Hasyimah Mahasan said...

irsyad pun nangis gak bangun pagi2 if dier bangun takde sape kat sebelahnyer...hehehe
cian aqil..mest tak selesa telinga dier tu..hope cepat baik ek si budak comel

Suliana said...

memang memeningkan kepala:-)

acik tukang angkat pampers aqil hihi said...

hihi commey.. gambar "kenapa aku dimarahi" tu sesuai dgn ayat hihi...

Suliana said...

acik pampers..
me kaceh ye..kerana pen acik yang berharga ratus2 tu, ibu aqil dapat mug..hehe..

Suliana said...

acik pampers..
me kaceh ye..kerana pen acik yang berharga ratus2 tu, ibu aqil dapat mug..hehe..

acik pampers said...

haha.. ame' ame'. cantekk x mug nye

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails