Friday, January 29, 2010

tak sabar nya..

Tarik nafas jap.....huuhh..eh, kek sape ni?? tak habis-habis lagi ke celebration birthday aqil?? hehe..anyway, ni kek hari jadi aqil.. cantik tak?? hmm..rasanya, kek kecik hari tu lagi cantik, yang ni pun cantik gak (jangan marah ayu), tapi tak pe..rasanya memang superb tau. dah pernah rasa blue berry kek ni masa jamuan hari tu..

Tak suprise la ibu ni dah tayang kek..nanti mak ida & pak cu ali tahu la kek aqil camana.. takpela, nanti diorang kasi hadiah kalau kita tunjuk awal-awal..hehe..(ibu ni kan anti klimaks..) Actually, my beloved mama & adik2 nak datang kl sebab nak hantar adik kecil ku (adik kecil ke..haha) ke kursus motivasi this wekend. So, kiranya macam ada special sikit la kali ni diorang datang. Ayah je tak dapat datang sebab kerja.. konon-konon nak wat makan-makan hi tea ke, dinner ke..anak beranak je..menu nya, kek ini aje..haha!! bajet la wei..

Kek ni & kek kecik hari tu, aku order kat kawan unit aku ni. mak dia ada kedai kek. Tapi, dia tak selalu update blognya..Senang je, dia datang bawa kek & aku bayar je la.Harganya murah je RM25 untuk 500 gram. Tapi, sebabkan aku dah menambah krim, gambar upin ipin & candle 1 year, jadi la rm33..krim nye sedap tau.. Aku memang gile kek & manis2 ni..(tu yang pregnant kencing manis). Ntah sempat ke tak mama sampai malam ni, ntah2 balik ni aku dah makan..huhu..

Owh..esok wesak day ye?? wesak tu orang gi ke batu caves?? rasanya jem tak MRR 2?? hmm..hope tak teruk jem..kalau nak kuar, kuar pagi2, balik malam..baru kureng skit jem tu. panas sekarang ni, panas terik, pening kepala, lagi-lagi naik keta kancil aku tu..okeyla..selamat berhujung minggu!!


3 comments:

Pink dan Biru said...

hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com. see ya!

nozieyusof said...

bukan wesak day

THAIPUSAM

hee hee hee

=D

Suliana said...

yelah..baru tgk kalendar, tersilap :-) memang jem la belah selayang sana..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails