Tuesday, January 5, 2010

sape tu??

Salam semua!! Hari ni masuk hari ke 2 aku bekerja.. Aku masih di sini..di tempat lama lagi, tak jadi pindah..ntah la, ding dong ding dong, aku pun tak tahu lagi ke mana hala aku akan di letakkan lepas ni. kejap jadi, kejap tak jadi, pastu jadi balik, pastu tak jadi, pastu hanging..

Dulu, aku suka je dapat pindah.. tapi sekarang, mengenangkan kepayahan transportation ke sana & kesibukan jalan, aku rasa tak nak pergi je ke sana.. Tadi pulak, orang HR kementerian itu call, katanya nak QS lelaki, sebab kat situ banyak pergi outstation. Bagusla tu..hope, hasrat murni tu diteruskan..alasan aku "saya tak reti drive, camana nak gi keje tu.." macam bagus je alasan tu kan..hehe..tapi, kalau dia nak hantar, redha je la..hihi..kita tunggu je lah berita selanjutnya macamana..kalau aku memang diperlukan di situ, berjalan je la keje nya ek..hehe..berangan tak ingat..tinggal la aqil ngan ayah nya berdua..rosak plan susu ibu aku selama 2 tahun tu..

Dah lah, lupakan je la pasal pindah randah ni.. Baik tengok gambar anak bujang aku ni kat Jusco Bukit Tinggi.. Aqil ni suka stering keta la..kalau ayah dia drive, sibuk je nak duduk atas riba ayah.. Ni ibu aqil kasi aqil naik keta mainan yek..hihi..


cuba teka sape saya??


saya lah si riang gembira!!


ditemani oleh atok & abang aiman!!


happy nya abang aiman dapat naik horse!!

Okey!! time to go back!! Aku dah jadi pekerja yang ada kerja tau, jadi busy skit la nak update2 nih..huhu..ni pun selit2 je ni..kalau rindu2 kat penulisan ku, hint2 la yek..keh keh keh..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails