Friday, January 15, 2010

Sale Sale sale!!

Hari ni hampir lewat lagi..lagi 21 saat nak ke pukul 8, sempat aku punch..huh..selamat..7:59:39 pagi..kalau tak, merah lagi untuk kali ketiga.. Pagi ni breakfast makan sandwich tuna mayonise.. beli kat maju food court ni.. Punya la aku bajet2, rupanya sandwich tu RM4.50.. fuhh..mahal tu..

Sekeping roti gardenia yang diletak timun, tomato, bawang (sampai sekarang ada lagi rasa bawang), tuna & mayonise..pastu, dipotong empat jadi segitiga.. Lain kali, aku tak nak beli lagi benda yang sepatutnya murah tapi mahal.. so, nak bajet, air aku tak minum..sebab, aku dah bawa bekal air masak..Lagi pun, aku dinasihati jangan breakfast berat2 hari ni, sebab meeting kul 10 pagi nanti ada orang nak belanja nasi lemak..huhu..

Aku tiba-tiba dah tersiap kerja yang aku risaukan..terrorkan aku ni..haha.. ingatkan susah rupanya senang jer..tapi, tunggulah hari selasa setiap minggu adalah hari yang sibuk..(kita tengok macamana next week) untuk compile segala macam benda dan alasan "kenapa projek ni lewat/ sakit/ belum tutup akaun bla bla bla.."

okey, kawan2..tahukah anda esok & hari ni member card day at SOGO?? cepat!!cepat habiskan duit dan cecahlah kredit limit kad anda!! (tu lah agaknya pesanan management sogo). Aku tak de apa nak beli kecuali pampers Aqil (ayat sedih tak de bajet untuk sale kali ni). Hari ni sale untuk pet pet & huggies dry warna merah. Esok, sale untuk huggies dry warna biru & mamy poko.. Ingatkan nak gi esok, tapi banyak aktiviti pulak..

Kalau ikutkan aku, semuanya nak beli.. tapi, ukur baju di badan sendiri ye puan-puan.. ukur juga ketebalan purse & juga note2 duit dalam purse itu..hehe.. Mesti sesak gile orang kan. Ingatkan nak cabut jap kul 11 pagi ni, tapi aku ada meeting pulak..hmm.. takut habis je pampers itu.. Okeylah, dah kul 10 ni, nak gi meeting..babai.. selamat bershopping (sambil dalam hati nyanyi lagu tema sogo)

7 comments:

nozieyusof said...

SOOOOGOOOOO!!

haha..ade sale huggies merah yea. harus beli jugak sbb by pakai yg ini..mane tau nie?

=D

Eyriqazz said...

kalau azwa tau ni mesti dia nak pi ni..tapi bsk ada paintball di sunway lagoon...

Ada Apa Dengan Hanis Zalikha

Suliana said...

nozie,
dapat booklet sogo..su member sogo..hihi..nmpak nozie kat baby area tadi.

Suliana said...

iman, sale sampai ke mlm la..pegi je la, pet pet murah..

faRyn faRhana said...

waaa...nak shopping gakkkkk...cepat la bis pantang! hehehhe :)

nozieyusof said...

nmpk ke?? dpt jgk booklet tue tp kurg amik 'port'.

x beli pe pon..beli 'makan' jer

tp suke je pegi sale SOGO..best

haha =D

mama_fatin said...

asal aku x nampak ko sue..
aku jumpa gak nozie kat baby area..ko kat area mana pulak???
sejak keje JPS HQ ni, laju je rasa kaki tu nak g SOGO..hhahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails