Friday, January 22, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU



Nama ibu: Suliana Binti Shukor
Nama anak: Muhammad Aqil bin Mohd Zaki
Tarikh Lahir : 20 Januari 2009

Gambar ni adalah antara yang ter'sweet' sekali untuk ibu & aqil ni. Di samping wajah ibu yang 'sweet' (haha..) dan senyuman aqil yang comel, menambahkan lagi keserian wajah kami.. Bukan senang nak amik gambar aqil tersenyum macam ni sekarang, susah tau.. Asyik nak tengok sana sini.. So, di kesempatan ini, ingin diabadikan kenangan indah bersama aqil dalam contest ini. Juga, ingin dijadikan hadiah harijadi Aqil yang pertama tahun 2010 ni (birthday penganjur sama bulan ngan aqil ye..)..hehe..Insya-Allah kalau dapat.. Kalau tak dapat pun tak pe, for fun only..

Ok, sape-sape yang teringin nak join, masuk la blog yang dah aku link kan tu..have fun together!!

6 comments:

**Bila Comel Jadi Comot** said...

sweet moment.

Erin Rashid said...

a'aahh betol
tetap baju anggerik dia yea?

Suliana said...

erin,
baju ong tu..hehe..

Suliana said...

eh bukan.."a" stand for AQIL..hehe

Eyriqazz said...

cantik..good luck su..

P/s :Sue,removekan balik link iman n letak balik..Iman ada update feedburner..jadi dia tak dpt tarik rasanya...kena remove n add back...

SiNoMoSa said...

hikhik bj anggerik ekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails