Tuesday, December 8, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby Smiling Contest

Uppss..another contest ya my friends..Pada kali ini, aku nak menyertai contest CUTEST BABY SMILING yang dianjurkan oleh mombloggersplanet.com. Thanks to iman yang mewar-warkan contest ini..

Gambar dah ada kan, so select je la yang mana dirasakan paling menarik senyuman yang dihadiahkan Aqil untuk ibu & ayahnya.. kawan-kawan lain yang nak join, cepat- cepat sebelum terlambat..ha, ni link untuk ke contest tersebut, http://www.mombloggersplanet.com/2162/cutest-baby-photo-contest-december-09/ Ia dianjurkan bersama PhotoBookMalaysia: http://www.photobook.com.my dan juga AliceWonders : http://www.alicewonders.com . Cepat tau, tarikh tutupnya ialah sebelum 15 December 2009.



Muhammad Aqil bin Mohd. Zaki D.O.B. 20 Januari 2009

Kenapa ibu suka tengok aqil senyum?
  • Senyuman mu mencairkan hati ibu. Tiap- tiap hari ibu berharap Aqil akan bagi 'upah' penat kat ibu lepas balik dari bekerja.. Yeay!! memang itu yang Aqil akan buat setiap kali ibu ambil aqil di nurseri.. suka ye dia bila time balik.. cuba tengok waktu hantar pagi, suara tangisan dia aje yang meriuhkan nurseri tu..


  • Senyuman yang manis menyerlahkan ketampanan anak ibu ini.. (puji anak sendiri weh..) tengok dia senyum tu..nampak semua gigi-gigi kecil yang baru nak keluar tu.. setiap kali dia senyum, terpancar kegembiraan di mata nya yang bundar itu..



  • senyumannya membolehkan ibu buat kerja rumah yang tertangguh dengan gembiranya.. tiap kali aqil senyum, menandakan aqil dalam mood yang baik..bila mood yang baik, dia akan main sorang-sorang (sambil diperhatikan oleh si ayah) dan ibu akan buat kerja rumah dengan lancar sekali..


  • Senyumannya menyerupai ayahnya..haha..bila aqil senyum tersipu-sipu, sama la macam ayah masa kat cekolah dulu..kecik je mulutnya..


  • senyuman itu kan penawar duka & stress.. bila ibu tengok gambar-gambar aqil yang tersenyum-senyum ni, hilang segala duka lara dan penat kerja yang banyak ni..hehe..
So judges, please votes for Aqil ye..thank you so much..






12 comments:

Eyriqazz said...

Good One Sue..mmg comel Aqil tersenyum...

Mama Qiestina said...

alaaaaaaaaaaaaa syomelnyeeeee..

aku pon bile tgk Qies cenyum ilang doka lara aku...
hmm tgh tggu die gelak beso cam aku je skrg!

Suliana said...

iman,
tq for the info.. saje je memeriahkan majlis.hehe

Suliana said...

yatt,
join la sekali..

Anonymous said...

aqil ni kdg mcm zikri gok..tp aqil debek lg...bleh la jupe aqil kat umoh auntie liza kekgi..hehehe *kakma*

Ilhamny.com said...

aqil senyum mmg cute sgt..mmg comel..

Suliana said...

kak ma..
yup..insylah leh jumpa ammar juga..:-)

SiNoMoSa said...

aqil comel mmmuahh..
ngah gmbr yg 1st tue baju tido ke ngeh3x..
ayah aqil kat cekolah je senyum ciput skrg dah golak kuat2 haha..(jgn marah zaki cheq gurau jer hehe)

suhaida shukor said...

xde link lagi direct ke nak vote. lost bila sampai web tu. mls nak godek.

Suliana said...

kak shim..
boleh juga la baju tido..tapi kaadang tu siang pakai juga..hehe..
betul3x..xde senyum ciput dah skrg ni..hehe..

Suliana said...

ida,
vote judges yg vote la..mombloggersplanet yang mengadili contest ni..hehe

Erin Rashid said...

aqil mmg comel pon..
mak bapak dia pon comel gak
(aku lbh puji kpd sue la... hehehhe.. kang lbh2 pd zaki kang kene perambat dgn penyapu plaks!)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails