Wednesday, December 23, 2009

terima kasih!!

Masa berlalu beitu pantas minggu ini. Aku masih ada sehari saje lagi untuk siap-siapkan apa yang patut..meja belum kemas, maklumat dalam pc belum transfer..argghh..macam-macam!! serabut..esok, mau berpikul-pikul aku bawa beg balik..tolong!! sape nak tolong angkat nih..(minta tolong driver i amik depan maju ni la..hehe)..

walaupun sibuk, aku tetap nak update blog aku ni..nanti basi plak cerita, kang ada yang aku lupa..hihi.. Unit aku belanja aku makan kat Selesa Inn kat depan maju ni..aku tak pernah pegi situ..Boleh tahan la, lauk-lauk tengahari memang sedap untuk disumbat ke dalam perut aku yang memang tengah lapar tadi..

sempat juga aku diminta untuk memberikan sepatah dua kata terakhir kepada unit aku..takde la air mata okey, sebab aku pun xdela berapa close sgt dgn diorang.. tapi, aku terharu juga la, ingat juga diorang nak wat jamuan untuk aku..yela, aku ni sape..hanya melukut di tepi gantang..hehe..anyway, thanks ye..aku pun tak tahu sape yang belanja tadi..tima kasih byk2..

Yang takde masa tu big boss je, bercuti..takpela, aku pun segan-segan lagi dengan diorang sebenarnya.. Okey.layan aje gambar di bawah..nanti kita story kenangan bersama mereka plak..













 Hadiah yang tidak ternilai..seven in one..tafsir al-quran.. Moga-moga yang membaca & yang memberi mendapat pahala berganda.. Aku memang nak beli dari dulu, tapi tak terbeli sampaila ada orang kasi..hihi.. Semoga Allah merahmati kamu semua!!

2 comments:

SiNoMoSa said...

Sedihnya ayat ko tue ngah..melukut di tepi gantang hehe..macam ku kenal mamat specky tue..owhh teman sekomuter dolu2 hehe

Suliana said...

yela kak shim, dia naik kmuter..apasal tak ngurat dia dulu..hehe..bujang lagi tuh..tapi dgr cite, mcm nak kawin dah..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails