Saturday, December 5, 2009

STICKY MODE 2: undilah saya:-)

hai kawan2..kali ni, aku plak yg nak join contest ni..korang sanggup tak nak undi aku?? nanti korang pergi ke website ini , vote utk aku ye..kalau korang nak vote la..hehe..aku pun x rasa aku mcm mister potato..hehe..saje suka2..dahla vote sekali sehari jek..hampeh tul..korang jgn gelak2 plak tgk muka aku ni..

Cara-cara untuk mengundi adalah:-

  1. pergi ke website seperti di atas


  2. akan keluar gambar seperti ini. klik kat bulatan merah tu

  3. pastu, korang teruskan klik kat gambar mcm yg aku bulatkan tu..(sila abaikan gambar paling kanan di bawah utk groupwise messenger, lupa nak edit)
  4. then, korang dah nmpak ada list page tu, terus klik kat page 8, jgn pegi ke page org lain, nanti aku majuk :-(
  5. korang nampak x muka aku meow2 tu?? double klik kat situ..jgn malu2 nak tgk muka aku tu..hehe

ha..apa lagi..undila aku jadi pacar mu..chewah..aku lah mister potato versi meow meow..hehe..saje suka2..kot kot ada orang nak kasi aku menang..hehe..tarikh tutup sampai 5 december ni utk korang undi aku..

sekian, terima kasih

10 comments:

Nur Liyana Zamuddin said...

kalau menang dapat per k.teh?

SiNoMoSa said...

haha..kelako laa ko ngah..
bila lak tumbuh misai tuh ngeh3x

Sharinginfoz said...

sorry tak boleh nak pi page tu slow sangat loading....... bosan2 tgk le my blog ya....
apa kata kita sama2 tukar link... once awak link... i will do the same....

joijoi80 said...

x kawan bleh undi x.. hehhehe gurau jer...

Suliana said...

along,
tgk la website tu..kalau menang dpt rm10000 kot..hehe..berangan je lebih.

Suliana said...

kak shim,
tu misai buatan sendiri..hehe..

Suliana said...

sharinginfoz,
haah..mmg slow page tu..ramai kot org nak masuk..try la sampai boleh..hehe..nnti saya link awak ye..

Suliana said...

joijoi80..
eh..boleh2..undila:-)

Erin Rashid said...

su, takut la..!
nape tetiba tumbuh misai..?! heheh
mcm nk masuk jugak contest ni
tapi malas lorrr..!

cik EPAL said...

ramai jugak masuk potato ni ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails