Wednesday, December 16, 2009

selingan di tengahari..

Rajin plak mengupdate hari ni..nak cite apa??banyak sebenarnye cerita, pasal gi terengganu pun belum update lagi..tunggu..lain entry kita buat ye..Dah lama tak cite pasal aqil..lama ke??hihi..dua tiga hari pun rasa lama juga tau..macam orang tengah bercinta..

Gambar aqil tengah makan biskut..aqil dah pandai pegang biskut sendiri masuk mulut..lambat skit budak ni nak makan sendiri..semalam, lapar agaknye, sian plak tengok dia makan biskut beria-ia ..selalunya, kalau makan mesti dia merayap satu rumah, penat melaung nama dia, baru datang..tapi semalam, dia duduk je depan ibu dia, makan biskut sambil mata ngantuk nak tido..

ni bukan gmbar semalam, gmbr 1st time dia mkn sendiri..


seperti biasa, angkat tangan!!


lihat bulu mata saya..hidung saya belum baik dari selsema sampai hari ni..


selit skit gmbr ibu di hari perkahwinan mok ija:-)

sekian, terima kasih..^_^

1 comment:

MissLina said...

su... kak ena dah tukar add blog tau... g sini...

http://bengelina.blogspot.com/

kang tu ek kt blog list su tu.... hehehhe jd follower kak ena tau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails