Tuesday, December 29, 2009

i'm still there..

akhirnya aku sempat mengupdate blog aku sekali lagi untuk hari ini. kepala aku dah pening2 & pusing2 asyik bangun tido je, bukan sebab nak tido sangat pun, tapi menemankan aqil tido, mood aqil hari ni asyik nak merengek je..badan dia panas skit, tapi dah kasi ubat demam tadi..

banyak cerita nak story..aku pendamkan je sebab ayah bawa laptop gi keje..huaa!!bosan gile..hari ni baru ayah tinggalkan broadband dia..aku mulakan cerita dengan "AKU TAK JADI PINDAH"..camana tuh??

semalam, aku baru sampaikan mesej kat PA bos aku yang mengatakan aku akan dapat surat tarik balik sebab post aku tu qsnye tak nak kuar dari jabatan tu. so, kementerian tu tak nak pakai qs la. hampeh tul..aku ni kira dah malu la wei nak patah balik..hadiah dah dapat plak tu, jamuan sume dah buat..berapa orang celebrate aku masa nak kuar hari tu. tup tup, isnin depan aku masuk tempat tu balik..ish, malu tu..

nak dihebatkan lagi cite, aku dah agak dah..semalam aku nak terhantar la sms kat akak sebelah partition aku tu (nanti ada orang duduk kat tmpat aku tu), tapi dlm hati aku "tak payah la, nnti ada la tu orang kasi tahu" betul rupanya..hari ni, 1 maju junction tu dah tahu..tak payah masuk melodi, ada dah orang sampaikan..nanti isnin, masuk lif, cover muka ngan beg2 yang byk tuh..

so, pas ni aku tak tau lagi aku gi mana..ala..kalau boleh tak nak duk unit yang sama..maknanya aku takde keje lagi..bagus gak tak pindah, takde aku pening kepala pikir camana nak gi keje..ok..babai!!

8 comments:

rafidah rooshdi said...

hehe.. okla tu ngah.. xdela cm aku ni... ko kire pindah opis je.. xde nk bernagkut2 cm aku.. ni aku dah siap2 pack sekali kena tangguh pindahnye.. huhu... tangguh dgn kata lainye cm x jd pindah pun ada... huaaaa... tp cik abg aku dah ada bunga2 dpt pindah kl dlm bulan 2 nanti... huuuaaaa...

p/s:anak ko tu kiut betul...

MommyLina said...

la sudahnyer x jd pindah... kena buat muka tempe la jwbnyer ney... huhuhuhu... mcm2... nyusahkan org je kan... adeh...

Nur Hasyimah Mahasan said...

ader hikmahnyer tak jd pindh...tak de kawn opis ni pening nk p keja...coz takut lmbt..

Erin Rashid said...

ala su,
sian nyer kt ko
salah org lain tapi ko plak yg kene tangguung malu
takper beb,
sure ada hikmahnye
ingat, rezeki ada di mana2 saja
be strong ok

Diarihatiku1976 said...

ciannya... takpelah... ada hikmah kot... tapi opis kita dekat je ekk saya sime darby.. maju janction tu saya selalu gi...

Suliana said...

pid,
aku tau kes ko tu..sian ko..sabo je la..
tq..mana tumpah kuah kalau tak ke nasi..hehe

Suliana said...

syimah,
yelah..lega orang tu..sian gak kat dia nak hntr jauh2..hehe

Suliana said...

diarihatiku1976..

thanks sudi singgah..oo..sebelah je opis kita..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails