Thursday, December 24, 2009

hari terakhir..

Hi!! walaupun sibuk, sempat lagi aku nak mengupdate blog di hari terakhir aku di sini ^_^.. Ntah bila lagi aku dapat buka blog kesayangan aku ni.. kena tunggu aku masuk tempat kerja baru, ada ke tidak pc aku pun tak tahu.. Aku pun baru dapat pc ni, tak puas lagi aku godek-godek pc ni dah nak kena blah..


muka sape lagi kalau tak muka anak bujang ni..


ni lah kawasan aku, kecik je kan..mujur ada meja..


bersepah2..memang tiap2 hari mcm ni..konon byk keje la..

selamat tinggal my work station.. walaupun ni bukan tmpat sebenar aku (sementara nak tunggu renovation cawangan aku ni, aku pun dah blah) aku terasa best juga la duk sini..ada kawan2 yang baik hati.. nanti aku dah pindah, sape lagi nak tolong teman aku gi sogo, gi merayap, tolong angkat aku masa aku tengah cirit..hehe..



ni pulak kawan aku yang tinggal sorang2 kat Maju ni..bye nana!! 10 budak hitam, dah tinggal 3 orang je.. nanti sape plak nak teman ko gi mkn hanifah tu..nak tunggu ane turun kapal ke??hehe..pas ni ko kena diet la, nak mkn dah takde geng ..atau ko kena cari komplot baru..hehe.. aku nanti pun sorang2 je kat sana.

Tapi, bila kita fikir balik, sampai bila kita nak kena ada geng??Kalau kita tgk bos2 atas kita tu, mkn sorang2..takde plak kita ajak dia "bos, jom la join kitorang mkn, sian bos mkn sorang2" ada berani cakap mcm tu?? paling tidak pun, dia tapau ke, dah mkn kat umah ke..sebab tu lah bos bengang je kalau kita gi breakfast pagi2 cari staff, sume gi makan.. Sebenarnya dia jeles dia takde kawan nak mkn..hehe..(just kidding)

Pasni..(chewah, ayat budak baru yang belum jumpa geng), bawa bekal/ roti gi keje, tengahari-makan roti tu lagi..balik umah baru melantak nasi.. aktiviti ini akan berterusan sampailah aku dah beramah mesra dengan orang2 di tempat baru..hehe..di samping penjimatan duit..haha..

okey..kalau aku dah siap kemas, aku update lagi..huhu..tata!!

p/s: aku tak ambil lagi gmbr ngan signboard cawangan ini..perlu ke??hehe..

4 comments:

rihana said...

weh gambar serabai aku kat kedai ane! huh. x aci ni. letak la gmbr cun sikit. pasni aku join group acik2 la nampak nye hukhuk. klu acik2 tu nk terima aku la masuk group dieorg hihi

* tul gak pendapat ko psl bos2 tuh heee..

rihana said...

lepas ni susah le acik nana nk tgk gmbr2 aqil.. huhu..

SiNoMoSa said...

salam ngah & nana..

hehe betul tue sampai bile kita nak ber'gang2' tp dun worry kalo pandai bw diri kat mana2 pun kita ada kwn2..jgn sedih2..10 budak hitam skrg dah tinggal 3 je kat cppt..si fiza pun dh tukar ke jps ganu..kat opis akak kitorang dari boss sampai ke bwh makan sesama itu bagusnya pulak kat sini..

nana..jgn sedey uwaa..ngah,takkan laa nana nak kena tunggu ane baru bleh makan haha..nana ini time ko nak diet hehe..

ngah, para last ko tue kelako haha..ntah2 ko yg lead kat tmpt baru tue nanti hehe..stay d way u r ngah wherever u r..all d best kat tempat baru..(maaf laa pnjg plak komen hehe)

nana said...

Gamba kak nana jer?
gamba saya?????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails