Sunday, December 27, 2009

Bergambar dengan celebriti..

Korang kalau terjumpa dengan celebriti ada rasa jakun tak?? Aku tergolong dalam kategori itu..hehe..mama kata, kalau jumpa ustaz ke lain la nak jakun pun..ni jumpa artis..huhu.. Saje nak share ngan korang2 je.. Dalam hidup aku ni, aku adalah sekeping dua bergambar kenagan ngan celebriti.. ada yang dapat bergambar bersama, ada yang gambar dia sorang je dari jauh..hehehe..

Kali ni, gambar dari koleksi album aku sendiri.. dari yang glamour sampaila yang suam-suam kuku je..jom kita layan gambar2 di bawah..



Sape tak kenal anuar zain..time ni, aku gi dinner sime darby. dengan beraninya aku mengofferkan diri untuk bergmbr bersama beliau..very nice person..tapi, kalau sebut anuar zain, ramaila pompuan yang gila nak cium dia..ish ish ish..fanatik tul..tak ingat dah dosa pahala..

Lagi, gambar ngan awek kat bawah ni..masa ni aku ngan adik & kazen aku gi tgk konsert AF 6 kat istana budaya..masa ni tengah pregnant kan aqil kot..hehe..putih betul si nana ni..make up or memang putih, aku tak pasti..yang paling kanan tu sepupu aku ye, jiji..bukan artis..hehe
 

Lagi, aku pun main rembat je..mana ada artis yang lalu & free, aku pun minta nak ambil bergambar..hehe..yang ni Yani Mentor..baru lepas kawin ni..abaikan muka aku yang ala2 makcik tu..hehe


Lagi yang terbaru hari ni 27 disember 2009..jeng jeng jeng..hot & fresh from d oven.. Dia gi makan kat Kluang Station di Kluang ni.. Kebetulan, aku gi breakfast kat situ juga.. Dengan short pant paras lutut & bawa beg LV ko..

ala..aqil ni cover muka ibu plak..tak jadi..sekali lagi..

ceria ok..azwan ali tak kisah..
"Jauh makan bang?? I ada bisnes kat sini, Insya-Allah..sape nama baby ni??Aqil..ok Aqil, tengok kamera tu..ok..kim salam family semua yek" Actually, dah banyak kali aku jumpa azwan ali ni, tapi, ni dah belakang aku je, apa lagi..atok aqil yang excited nak amik gambar, pastu boleh dia jalan dulu gi keta..lain kali la ayah ek..hehe..Nasib baik dia tak tanya u & anak u dah mandi belum??hehe..aku & aqil tak mandi lagi pagi2 macam ni..salin baju je..tu pun pakai suar tido..hehe..tak senonoh betul..

Okeyla..nak siap2 gi kenduri..ayah aqil dah selamat jalan dah tadi..till then, bye..

p/s: dulu, nak sangat bergambar dgn Dato' Siti..

6 comments:

suhaida shukor said...

selera teh! haha. dengan xmandinya. sekarang da pukol 2 petang pon mak ngan anak xmandi lagi. eeyuuwww.

~ujicham~ said...

patutla org panggil mak ngah.. merah aje memanjang.. bangun tido, tgk konsert, jejalan, sumanya merah. btw.. mlm yg jumpa annuar zain tu.. aku pun ada.. hehehe. igt tak?

Suliana said...

uji,
merah tu favorite aku..hihi..aku igt la ko mlm tu, siap masuk screen besaw tu lagi..hehe

Erin Rashid said...

harap2 dh siap gosok gg la..
kalo tak mkn breakfast skali dgn 'peanut butter' daaaa
hahaha

Eyriqazz said...

Wah2,glamour Sue..Anuar Zain mmg cool kan...Su telah kena tag,sila lihat soalan2 nya di sini :

About Her/Him

SiNoMoSa said...

hak hak ngah3x..
uji cuba ko tgk betul2 gambar dgn nana tue..si ngah nie pakai baju kolej anggerik wakakaka..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails