Tuesday, December 29, 2009

About Him

1. First time you met him - when and where?
Di Uitm shah alam tahun 2000.masa tengah kemas kelas nak masuk kelas part 1 tuh..

2. Love at first sight?

Tak juga..love at first smile..haha..sape yang tahu, tahu la..
 
3. Who is he when the first time you met him?

-He is my classmate and never smile to him until dot dot dot..haha

4. How long does it takes for him to ask you out for a date?

I yang ajak dia kuar..dia kan pemalu..haha..kalau nak cakap2 pun, dlm kelas/tepi koridor..hampir nak graduate baru leh gi date..lama kan??tapi sbb kitorg selalu nampak dlm kelas, it's ok la..

5. First place dating?

KLCC. Senang nak gi sana, ada lrt..hehe

6. How he proposed?

Tak de proposed2 dah ni..kalau tanya dia, mesti dia jawab, i yang paksa dia kawin..haha..jahat tul..ntah, tang ni memang tak ingat lansung..kalau la boleh diimbas kembali..

7. Special date with him?

Salah satu kesilapan ku ialah tak mengingati tarikh2 percintaan kami..tapi yang i ingat adalah setiap ogos..tarikh bday 15/10, tarikh tunang 26/10/06, nikah 2/6/07, aqil born 20/1..

8. Changes that he asked you to do?

-Bangun tido awal dari dia..sampai sekarang belum terlaksana..hehe..lagi, jangan marah2, bebel2..(biasala iman, pompuan kalau tak bebel tak sah, baik kawin ngan orang bisu kalau taknak pompuan bebel)

9. What is about him that you love so much?

Dia seorang yang penyayang..kalau marah2 pun, i know that is my fault..

10. What is about him that you wish he would change?

stop smoking.cool down & control your hot temper.

11. You lose your mind and crack your head when he?

marah2..cakap kasar.menci tau..

12. You will smile through your eyes for the whole day when he?

of course happy. bila tengah ada duit banyak & xde plan untuk duit itu..bila agaknya waktu itu akan terjadi..hehe

13. Complete below sentences"My love towards my husband is as big as...?
tak dapat digambarkan dengan apa benda kat dunia ni..kalau tak, takkan i kawin ngan dia..haha

nak juga selit gambar..


big day at kluang


i love red :-)


p/s: nak tag erin, uji, yat ekhram, mamaelly, irin putri, along yana, ida. sape2lah nak tag,sila copy..hihi..

8 comments:

Mama Qiestina said...

adoyaiiiiiiiiii aku kena saman

oke akan ku lunaskan bile pree :)

Ilhamny.com said...

eeee, besh nyerr nak tag gak larr..suka sgt topic nih..

Eyriqazz said...

terimakasih su balas tag..kena tunjuk kat azwa ni

Suliana said...

yat,
okey..take your time..aku tau ko sibuk nak update baby ko & edit2 gmbor, tu yg busy memanjang..hehe

Suliana said...

belinda,
silakan copy..hehe..

Suliana said...

iman,
ok..nanti kalau ada tag baru, tag la su lagi..akan dijawab dengan kadar segera..hehe

Erin Rashid said...

ha..nih erin kene tag ni shahurin hilma kah?
aku takut terperasan plak
tapi aku suke no.8
baik punye jawapan okkkk!!

lynn said...

apa maksud tag2 ni..tak phm la..btw sket..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails