Wednesday, November 11, 2009

surat utk atok johor

dear atok,
tq sebab baca blog ibu..(atok2 zaman sekarang dah pandai alam cyber tau)..atok kata manyak syok baca blog ibu..tapi atok suh cite pasal aqil aje.. (nnti kawan2 ibu bosan plak baca pasal aqil je)..atok, bukan ibu sorang je ada blog. makcik ida pun ada juga..atok tgk la blog dia kat sini (atok klik kat tulisan yg ada line biru ni).. atok komen la juga blog makcik ida kesayangan atok tu..hehe

atok nak tgk perkembangan aqil ye..sori la hari tu atok datang aqil demam, xdpt main2 ngan atok..apasal aqil jumpa atok je aqil demam??hehe..pastu, time atok nak balik je, aqil dah sihat??confius ni..handpon atok hilang kan, so xleh la simpan gmbr aqil lagi..nnti atok beli handpon baru, save gmbr aqil byk2 tau..ni gambar2 aqil semalam utk tatapan atok & tok ma..


aqil suka main purse ibu ni..(apasal nipis je beg ibu ni..shh..lum gaji la comel..)


ni port baru aqil..sampai londeh2 suar aqil..


port lama aqil..tempat favourite sampai rosak remote astro..


ooo..seronoknye tgk cite katun..ayah dah masukkan cite katun dlm astro (ayah yg nak tgk katun sbnrnye)


celah ni pun aqil suka..(ibu xsuka kusi buruk ni, bila la nak dpt yg baru)


ni gmbr lepas atok balik mgu lepas..ceria je saya, terus baik dmm..hehe..

atok puas hati x tgk gmbr aqil ni??byk lagi cerita pasal aqil dlm blog ibu ni..atok klik je label aqil tu, kuar sume cite pasal aqil..(atok reti x??).. lagi 2 mgu aqil balik sebab kawan ibu, azlina tmn ilham tu nak kawin..atok igt??dia pun jemput atok & tok ma juga tau..nnti aqil minta pakcu ali amikkan gmbr aqil pakai kamera dslr itu..pastu leh simpan byk2..

ok..nnti kita jumpa di kluang ye atok..2 mgu berturut2 aqil akan jumpa atok sebab kami raya haji di kluang..yeay!!nnti tok ma wat nasi dagang ke?? (ni request dari ayah)..hehe..ok..tata..salam sayang peluk cium dari aqil..

5 comments:

Anonymous said...

port aqil tu lebih kurang sama je dgn port ammar..hehehe..panda atok sukor lening..kekgi ade FB plok tu..hahahaha..*kakma*

Suliana said...

kak ma,
tu la..lening ada kamera canggih..jangan anak ketinggalan sudah, ayah dah explore dulu Fb ngan posing depan kamera besaw tuh post kat FB..hehe

Nur Hasyimah Mahasan said...

tu la port irsyad gak...yang astro iap boleh tarik card lagi...maybe disebabkan mak n ayah ni org2 yang teknikal...hehehe

rihana said...

acik nana: elok lagi kusi ibu aqil tu... cantekk je lg acik nana tgk. kan aqil kan kan.. hee

mamaelly said...

hikhikhik comel plak tgk....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails