Monday, November 30, 2009

Sticky mode : vote for aqil

hi all!! aku baru je dapat tahu ada contest utk letak gambar baby then kalau byk vote nye leh dpt hadiah free huggies diapers selama 6 bulan (ni utk 1st prize la)..tapi, aku dah terlambek bona dah ni..tarikh tutup dia 30 november ni..so aku ada 6 hari je utk lawan segala mcm photo2 baby yg dah sedia ada dekat 50 pages tu..huhu..so sad..korang undi la anakku aqil ni..tapi, yg lagi hampehnye vote only once a day. tapi apa yg aku buat, blh je vote byk2 kali kalau kita tutup buka web tu..apa daa..tapi aku taram je la..korang2, please vote for aqil ye..VOTE AQIL DI SINI  & SEARCH FOR BABY AQIL..tick kat tag. 

dapat ke tidak, aku x kisah pun..tapi sebab aku mmg pakaikan aqil huggies, kira ok la kan, xde la aku kena bergaya ala2 baby huggies ke..(sape yg nak masuk contest ni sbnrnye)..dah la aku beli kat sogo pampers tu, ngada2 plak contest ni nak suh beli kat giant plak..siap kena simpan resit..puas aku godek2 kot2 la ada simpan lagi resit lama2 yg ada beli huggies..hehe..tadaa..nmpaknye, kena beli pek kecil satu kat giant ni..

okey la..sticky mode utk 1 minggu ye kawan2..vote for me aqil!!

2 comments:

Eyriqazz said...

Iman dah vote.Hope u win

~ujicham~ said...

aku pun dah vote... aku tau.. mak aqil yg terlebih happy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails