Monday, November 23, 2009

selamat pengantin baru!!

smlm dah janji kan nak update gmbr pengantin..ni dia gmbr pengantin baru.."slmt pengantin semoga kekal abadi bahagia ke anak cucu semoga murah rezeki.." ( lagu pengantin baru by saloma)..gmbr di ambil oleh adikku yg pemalu itu..camana nak jadi photographer ni kalau nak amik gmbr pun kena ada adegan tolak menolak..mesti nak juga ada sound effect kakaknye yg bersuara emas ni..haha

my best friend wedding


berseri nye pengantin


bdk kecik ni takut tgk pengantin ..time tido ni..

ni gambar majlis deck plak kat dewan mahfuz jkr..kami bertolak pagi dlm kul 10 lebih & sampai dlm kul 1 lebih..sungguh cantik sekali merah putih..warna kegemaranku..


pelamin merah putih


cantik nye pengantin..


we & pengantin (sila abaikan baju yg kami pakai:-) )

wokey la.. enjoy the picture okey..kpda pengantin baru, semoga berbahagia ke akhir hayat!!

p/s: cuba korang compare..ada 3 jenis camera dlm picture ni..camera dslr, camera hp & camera olympus aku 7.1mp..nmpak benar beza nye..i love pic taken by DSLR..leh pinjam agi nnti ek:-)

2 comments:

~ujicham~ said...

mak ngah.. pakai baju raya ek. hehehe.

Suliana said...

ye..baju raya la..tapi baju raya tu dipakai 2 hari di tempat yg berlainan.haha..jimat sabun..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails