Thursday, November 12, 2009

once upon a time..

masa berlalu begitu pantas..tanpa disedari, lagi seminggu aqil sudah 10 bulan..selalunye, boring2 mcm ni, aku suka tgk gmbr2 aqil dlm pc ni..mengimbas kenangan melahirkan putera comel ni..
tgk kepala saya, lonjong..3.44kg tau

saya suka dibedung..tgk hidung saya..ada bintik2 kolestrol:-)

saya agak gelap slpas bbrpa hari dilahirkan..lain kan muka saya..

tapi, ibu saya tetap sayang saya..:-)

saya sgt skema masa dlm hari, nnk slalu sapu myk kat rmbut saya..

lainkan muka saya..

ni ibu saya..kononnya dia nak hantar gmbr ni ke majalah pa & ma (berangan je ibu ni)

gmbr ni pulak, ibu nak wat kalendar..(berangan lagi)

skrg, saya meningkat besar..ni zaman riang saya..

ini gambar nakal saya..

mata yg besar seperti baju doraemon saya
i love you ayah..:-p *hug*

sape nak lawan mata ngan saya..

sekian terima kasih ^_^ senyum sokmo lah..

8 comments:

Anonymous said...

manjeeeeeee awang goneng niii..mat tepek..hehehe *kakma*

Mama Qiestina said...

comeynyaaaaaaaaa aqil :)
bole buat calon menantu aku ni sue..
puteh cam ko..yela mamanye lawa..

Hmm tula indah akn tgk saat anak membesar..

SiNoMoSa said...

aqil sudah putih dan comel sekarang hehe
geramnye ngah dgn aqil hehe
dia suka jerit2 lagi tak?
nexy year bln 3 ikut jps g meeting qs lagi tau hehe

Suliana said...

kak ma..
memang nak berkepit je awang goneng ni..skrg dah pandai angkat2 kening..hihi

Suliana said...

mama qies,
borang calon menantu sudah dibuka..haha..
aqil agak gelap..x ikut gen ibu & ayah nye..lately dah nmpk cerah skit..alhamdulillah..janji sihat..

Suliana said...

kak shim,
oo..ada meeting kat tmpt best2 lagi ke??blhla ikut kalau x mengandung lagi..haha..
aqil dah pandai b'lawan ckp skrg..alhmdlh, byk bljr benda baru dari kwn2 nursery tu..

Mommy Alya said...

birthday aqil ni bila su? hmmm saing2 alya ker...? January 09? hensom budak ni bila besar nanti...

Suliana said...

kak alina,
bday aqil 20/01/09..maybe sama bulan ngan alya kot:-) insylah hensem..ke mana tumpah kuah kalau x ke nasi ibu nye..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails