Monday, November 16, 2009

insurans

isnin dtg lagi..seperti biasa, aku masih relakss...hehe..mata ku  sekarang ni pun, agak berpinar & sakit2 urat kerana asyik mengadap screen komputer je..setiap pagi dtg keje, rutin ku adalah membuka blog kesayangan ku ini..

weken lepas apa ku buat??mcm biasa la, sabtu duk umah, ahad balik kg dekat :-) uppss..hari sabtu ada kawan aqil dtg umah..sape dia ek??haa..ni haris..dulu aqil lagi besar dari dia, skrg haris dah lawan aqil la..haris lewat 10 hari lahir dari aqil.. papa haris agent insurans prudential bsn utk aqil.. ha, sape2 yg blm ada insurans pru-bsn tu & nak dptkan insuran, blh call me or mama / papa haris utk mendapatkan nasihat or keterangan lanjut..hehe


haris amri & muhammad aqil

kelebihan yg ada dlm prudential bsn takaful ni ialah medical cardnye dimana boleh redah saje masuk ke mana2 hospital swasta yg tertera dlm polisi (in case emergency). premium bulanan agak murah berbanding dgn insuran yg lain. yg lain2 kelebihan sama mcm takaful insuran yg lain. polisi ini halal mengikut undang2 syariah islam. cover utk 3 benda iaitu protection, medical & investment. so, blh dapat 3 in 1 compare dgn insuran yg lain di mana medical card adalah separate..ibu aqil lum baca habis lagi polisi itu..hehe..kalau free nnti mesti baca..polisi sendiri pun x pernah baca ^_^..

korang dah ada insurans ke?? cepat2 la dapatkan even 1 polisi pun utk menjamin masa depan yg lebih terjamin..ok..daa

p/s: sape2 yg terer bab insuran ni, kalau tersalah fakta harap di maafkan :-)




4 comments:

Anonymous said...

Cuba kak shud and k su tangkap gamba posing spt haris n aqil. Mesti lebih kurang sama jer
hahahahaha
kak shud cam serius sket, kak su cam blur jer
hehehe

Suliana said...

nana,
haah la..mcm btul skit..haha

Suliana said...

jgn xtau, ada cheer leaders kat depan budak2 ni suh tgk kamera.. ^_^

rihana said...

ade chearleader pun muka haris ngan aqil blur2 je... mesti dieorg ckp ape la mama ngan ibu ni buat. haha. commel2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails