Sunday, November 22, 2009

hjg minggu di kenduri kawin


semalam, selesai sudah majlis kawin lina di kluang..alhamdulillah x hujan sampai ke malam..berseri2 wajah pengantin..sori lina xdpt gi jemputan belah lelaki..nak sgt tgk awak berjalan bawah pedang..hope ali dpt amik gmbr awak tu..(kalau ayah gi on time la)..

hari ni akan balik kl pagi2 lagi tapi dlm kul 10..kang takut x sempat plak nak gi kenduri deck kat dewan mahfuz..seronok gi majlis kawan2 kawin ni..aku seperti biasa, terlalu excited nak tgk wajah cantik pengantin itu!! mesti nak bergambar walau pun sekeping jadi la..hehe..

tgk majlis kawin org, teringat kat majlis kawin kami dolu2..hehe..mcm nak kawin balik je..tapi ngan org yg sama..hehe actually, berangan nak pakai baju pengantin yg cantik2 itu..serta make up yg tebal tu..cun gitu..

nnti aku update lagi tapi dgn gmbar pengantin sekali okey..ni nak siap2 balik kl dah..tata!!

p/s : aqil menunjukkan perubahan yg bagus bila balik kluang..mesra dgn sume org..kredit to nursery..tapi kena tolak kredit sebab muka aqil x baik lagi :-(

2 comments:

Eyriqazz said...

Happy belated 10th month Aqil.Alisya cukup 5 bulan harini

Suliana said...

tq uncle..bila nak dtg umah aqil ni..dah 2 kali pelawaan ku ditolak:-(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails