Friday, November 20, 2009

happy 10 month aqil!!

happy 10 months my dear son..how are u today?? still notty2 at nursery?? hmm..aqil dah 10 bulan hari ni ye kawan2..dah besar anak ibu ni..smlm dia dpt hadiah dari kawannye..aqil dah 2 hari kena gigit kat lengan & kat belakang badan..the worst thing is, aqil kena cubit kat muka dgn kawan dia kat nursery..pengetua nursery kata diorg berebut lego, then budak tu geram kat aqil sbb aqil x nak kasi mainan tu. penjaga pulak xde masa diorg main..tetiba je dgr aqil meraung..

sian aqil, habis pipi dia lebam2, ada kesan cubitan..nasib baik x dalam, kalau x, berparut la muka anak ibu ni..xhensem dah, sebelah je hensem:-)

tetap ceria..

pandangan sisi

budak mana la yg geram tgk aqil ni, sian anak ibu..

Perasaan sebagai ibu apabila aqil dibuat begini, tentula sedih..masa nak amik pun dah terketar2 tgk pipi dia dari jauh.knpa aqil tu, tertumpah myk panas ke..akak tu letak myk but but HPA ok (siap mention lagi).. nak salah kan siapa..yg gangster tu pun budak lagi..tu la duk nursery ni, mcm2..kena gigit la, kena cubit la..

akak taska tu pun dah minta maaf byk kali..nasib ibu aqil ni baik hati walaupun geram juga, so maafkan la..tapi,  dah sound dah, harap2 x berulang lagi.. kalau jadi lagi camana?? harus ku sound lebih2 kali ni..

ok..nak lik johor petang ni dah x hensem dah anak ibu ni jumpa atuk..huhu..

2 comments:

mamaelly said...

alaaaa siannye...tak pe..die tetap maintain encem...biasa la budak2 kan..ni yg takut nak antar anak kat nursery ni

Mama Qiestina said...

alamakkkkkkkkkkkkkkk ciannye menantu antie..
hmmm nila yg merisokan hati ku ini nak antar Qies g umah org ni...takot kena kick ngan bebudak lain jeee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails