Tuesday, October 20, 2009

wow!!

rentetan daripada mkn cereal pagi tadi, hasil yg amat memberansangkan dlm pumping session..aku dpt lebih dari 5 oz for each bottle..may be dlm 12oz..yeay!!alhamdulillah..rezeki aqil..so, ibu akan amalkan mkn cereal ni every day..


see the production!!

oo..patutla..dlm cereal ni, ingredients dia consist of dates, rolled oats and malted barley flour..sume ni membanyakkan susu ibu..remember my entry before this about breast feeding??  ni ucu ibu utk aqil esok ye..uppss..aqil dah 9 bulan hari ni..slmt ulang bulan sayang..


ampak gigi saya 2 btg..tgu yg atas plak nak kuar..ibu jaga2!!

aqil dah pandai apa??panjat2, gigi atas dah nak kuar, tapi nmpk mcm gigi taring je yg nak kuar tu..auuww..ngeri nye..


ome x ambut baru aqil..ibu yg potong..hehe..cenget la ibu..

okey sume..ibu nak continue keje plak..eceh ceh ceh..bye!!


tangkap sama ini budak!!nakal bangat sei..

3 comments:

rihana said...

hehe banyak makanan aqil arini hihi. ibu mkn mknan hamster campur susu hee

Mama Qiestina said...

cereal apa sue?
seiyes ah aku kagum ngan ko..susu manyak gile..aku ni ckit je ntah tatau napa,frust kdg2..pump dapat 1 ke 2 oz je.

aqil makin encem laaa..
weh bile2 kite buat mama gathering nak??

Suliana said...

yatt,
cereal apa2 pun ok, oat pun buleh..rezeki aqil la susu aku byk, alhmdulillah..
ha, nak wat gathering ibu2??okey je..ko coordinate la, aku join je bawa mknn..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails