Thursday, October 15, 2009

open house..

menunggu entry terbaru dari ku? ada yg rindu sama coretan gue?hehehe..dah lama dah nak update, tapi asyik lupa je bawa kabel kamera ni..entry kali ni nak bercerita tentang makan2 kat teratak buruk ku di ulu kelang itu..

terima kasih byk2 pada yg sudi hadir..kpda yg xdijemput tu jgn terasa, bukan xnak jmput, tapi kita buat kecik2 je, takut nak ajak ramai2, yg mana teringat & terserempak je la yg dijemput.. xpandai bajet..first time maa panggil org dtg mkn2 ni..

apa menu hari tu??haa..mi kari sehati berdansa, nasi himpit sehati sejiwa dan sate ayam sri melaka..chewah..siap ada nama gelaran lagi utk menu2 tersebut..sori, terlupa nak amik gmbr. apa daaa..THANK SO MUCH pada sepupu2 ku yg boleh diharap utk menolong..tq along & jijie, nnti leh tlg lagi, serik x?? hehe..tq mak unggal kasi pinjam periuk besaw..and a BIG THANX to my darling yg beli2 brg, kemas2 rumah etc etc..(kena mention ni, nnti ada org kecik hati..hehe). uppss, x lupa utk makcik pengasuh aqil yg sudi menempatkan aqil utk 4 jam itu..klu tidak, mi kari goreng aqil la jadi nyer..hehe..

actually this is my 1st year buat open house ni and bulan terakhir berada di estana court ni..hhmm..cerita pasal umah yg telah disewa hampir 2 thn setengah ni, sedih plak nak tinggalkan umah ni..umah kenangan kami bersama..kami x honeymoon jauh2, kat umah ni jela..hehe..rumah yg menyaksikan suka, duka, gurau senda, gaduh2..sume la..eh, out of topic plak..nnti kita cite dlm entry yg lain..

jom kita layan gmbr2 sempena umah terbuka kami..


iwan's family..tetamu pertama


kak shim, wany, ilin & budi yg meriuhkan suasana


kak ira & lah, malu2 nak masuk tgk rumah penuh


we all dgn ina & baby nye


uji & wari , kepenatan mengharungi jem.thnx for coming..


ijan sekeluarga.
rasa2 hari tu mcm amik sume gmbr kwn2 yg dtg..tapi, bila tgk2 balik, ni je yg ada..ala..rugi tul..nnti kita wat open house kita amik lagi ye..eh, ada baby baru la dtg umah kita aqil..tu sume kawan2 aqil la tu..aqil no. 2 senior la..yg paling senior, anak ijan, adam..meh tgk gmbr kwn2 aqil ni..


aqil si tuan rumah dgn baby aziq


happy always


baby faiz zakwan..baru 2bln lebih..


adam anak ijan, sebijik mcm ayah dia (jgn nakal2 mcm ayah awak ok:-p)


arik anak no. 2 ijan..
a million thanx utk kawan2 yg sudi hadir..panjang nama nak sebut ni..tetamu tu rezeki..maka, murahla rezeki aqil kali ni..tq tq tq atas duit raya yg aunty2 & uncle2 kasi tu..ibu dah buka akaun tgb haji aqil & asw 2020 utk aqil tau..ibu x songlap okey..klu songlap pun, ibu dah ganti..hehehe..ni buku akaun aqil..


aqil dah ada saving skrg..
okey..lain kali kita update lagi ok..daa...

p/s: actually ni dah kali ke berapa aku update baru leh save..hampeh tul..ke org IT ni pun nak block blog aku ni..jeles la tu..huhu..anyway, my darling turns 27 today..happy birthday sayang!!!

5 comments:

SiNoMoSa said...

hehe..ibu songlap duit aqil eks? sian aqil hehe

Suliana said...

conglap cikit2 je la acu, xde duit kecik..hehe..

Cn@F said...

Salam..sis,sy nk tnye skit bole?sy da beli umah kt estana..mslhnye nk cr pengasuh skrg ni.,.pengasuh ank sis dlu tu ade lg x ye?

Suliana said...

pengasuh tu ada lagi, dia beli rumah tu.. tingkat 4 rumah no 12.. trylah tanya sbb dia mmg jaga budak.. atau kalau dia pun dah penuh, may be dia blh cadangkan kat pengasuh lain, ada lagi rasanya pengasuh lain kat situ..

Cn@F said...

Ooo..tq yeeee..sy beli tgkt 3..ok la cmtu..tp bs sy yg lame ni x kasi plak sy tukar..die amat2 baik dan sgt sygkn baby sy..x berkira lgsung n x penah charge lbh kalo baby tdo ngan die,,,tp sy kna booking jgk makcik tgkat 4 ni...cz my bs akn pindah hjung thn ni...so alhmdulillah la da tahu kt mane nk booking..tq k...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails