Thursday, October 15, 2009

open house lagi!!


ha..weken lepas kitorg gi jln2 plak la gi open house..maklumla, mgu sblm tu, aqil kena dmm campak..so, ibu & ayah aqil, xleh nak jln2, nnti jangkit ngan anak org lain..alhamdulillah masa kami gerak kul 11 tu x jem sgt, keta mmg byk, nasib ada driver i lalu jln x jem..hehe..mekacih abg:-)

rumah sape kitorg pegi??kitorg gi kenduri kawin kat kg kerinchi, gi kedai terbuka kak shida di ara damansara (kedai terbuka??habisla kena curi kain dobi org tu..:-p) and last house is rumah kak long di kelang..igt nak gi rmh uji, tapi dia lari la pulak..hehe..(bukan lari, ada wedding..xpe ji, thun depan kat rumah baru ko ek..)

adoyaii..alhamdulillah perut mmg sgt kenyang..mcm2 kami mkn..aqil pun mkn juga tapi nasi himpit la..yg lain, dia hnya ketuk2 meja (tu mmg hobi dia sejak azali lagi) & menjerit je budak kecik ni..garang ye anak ibu ni..tu la ayah, ikut perangai ayah la ni..*wink wink*


owh..ada lagi la jamuan di cawangan kontrak ukur bahan..warga qs di CPPT di jemput hadir..ni je gmbr yg dpt sbb kitorg tetamu, malu la plak nak exposed kat majlis tuan rumah ..hihi..


ok..stop dulu la..rajinnye update blog??xde keje ke??hello hello hello!!! ni time rehat tau..lagi pun, dah 2 hari i x pegi breakfast & lunch sbb kawan2 seangkatan ku pegi kursus..nasib baik ada org bawa sarapan lebih & lunch di taja oleh plaza hotel..(urusetia kursus bawa balik makanan lebih  dari hotel..huhu) tata!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails