Friday, October 16, 2009

happy birthday my dear!


happy 27th birthday to my prince charming, mohd. zaki b. khaidir!! semalam 15/10/2009 (khamis) birthday cik abang tersayang..wa..kita dah sebaya la ek..hihi..anyway, my prince charming ni xkisah pun klu xde org igt bday dia..tapi, wife dia igt & love to celebrate it.. pada pndgn ku, x salah kalau kita nak buat org yg kita syg tu happy..tanda penghargaan, kasih syg..bukan selalu pun kan..(i wish i'll get a present again next bday..kikiki..)


bday men yang diraikan (malu2 ni nak amik gmbr)

apa yg ibu kasi kat ayah aqil ni??hmm..actually dah kasi hadiah bday ayah in advance time raya tu..sebuah wallet..(sebuah ke??)..pastu, semalam juga kami celebrate di secret recipe di jusco,wangsa maju..pas balik keje, amik bdk kecik tu, terus pegi..igtkan nak order 1 slice cake, tapi bila dah mkn2 tu rasa kenyang plak..x jadila ibu nak mkn kek secret tu.. ada plak si budak kecik tu buat 'kek'..alalalalala..nasib baik washroom jusco tu dkt je ngan SR tu and ada provide tmpt utk baby tukar nappy nye..


amik amba cikit..


thai fried rice..yummy!! ibu punya..


snyap je..tgh buat 'kek' rupanye..muchuk la..


aqil sibuk tgk girl lain tgh ballet dancing kat tepi dia..hehe

anyway..happy birthday to my dear darling..smga umur yg panjang diberkati Allah, dimurahkan rezeki byk2, smga abang diberi kesihatan yg baik utk menyara kita sekeluarga :-p ..hari tu kata nak berhenti rokok kan??so, xpyh tunggu harga rokok naik, stop smoking right now..hihi..hope your wish come true okey..yg paling penting..smga abg jadi suami yg baik dunia akhirat..amiiinn..

eehh ibu..aqil pun nak wish ayah juga..ayah, jaga diri baik2 tau..ayah kena tlg ibu selalu jaga aqil..sbb aqil sudah nakal skrg ni..ibu xlarat nak tgk aqil je..nnti x berasap dapur tu..aqil pun x cuke ayah hembus2 hicap okok tu..nacib baik xkena aqil, tapi kalau ayah cakit, cape nak jage aqil..ok..tata ayah..nak icap ucu jap..nyum nyum nyum..

okey ..daa..c u till next week..

p/s: kawan2, please click kat ads apa2 je yg kuar tu..ibu aqil ni tgh cari duit nak beli toys aqil..hehe

5 comments:

suhaida shukor said...

perlu ke klik ke adverstisement tu? no need lah

Nur Hasyimah Mahasan said...

setuju ngan sue...suruh la ayah aqil kuatkan azam untuk stop smoking...cian aqil...azam baru smbut umur baru...n hepy besday gak to my opis mate...

Erin Rashid said...

sue..sabar je la awk ni
aqil buat 'kek'..
huhuhu...
tapi 'ayat2' yg konon aqil cakap kt ayah dia tuh
terharu la..
betol..
si suami kene bantu si isteri jaga si anak jugak
jgn dibiarkan si isteri je yg jaga anak
sbb si isteri nk masak, ngemas dan buat segala kerja2 umah lagi slps penat lelah bekerja di ofis..

H said...

comey nya the baby..

Suliana said...

miss H,
salam perkenalan..thanx ye..mak nye comey x??hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails