Thursday, September 10, 2009

shoping rayer episod ke 2..

salam semua..
entry yang lepas sy shopping di jln tar..tapi jumaat & sabtu shopping di SOGO plak..huh..ramainyer org, mcm ulat taik kat area kanak2 tu..ni member card sale, tu yg penuh gile..dua2 hari tu sy gi ronda..1 hari utk ibu & aqil, 1 hari lagi untuk ayah & aqil..asyik aqil je dpt baju..hehe..kitorg gi pagi2 buta tu pun org dah beratur panjang dah..tapi nasib menyebelahi kami kerana dapat masuk parking (masa tu awal lagi, baru kul 8.45, sogo pun x buka lagi)..kalau tahun lepas, jgn harap la nak masuk parking even blm kul 9 lagi. lupa plak saya nak bawa mask utk dipakai..ye la, prevention..aqil pun ibu tawakal je la..nak tinggal kat org, aqil dah kenal org..kang melalak plak..xsempat ibu nak shoping.hehe..

before gi shoping.sian aqil, muka ngantuk lagi..
awal2 lagi saya dah gi tgkt 4 yg mana baju kanak2 kat situ la..tapi nasib baik org xramai lagi, sempat juga la tarik2 baju dalam longgokan utk aqil..semalam pun dah beli, tapi nak beli lagi baju duk rumah sbb baju aqil byk dah kecik..cepat2 saya pilih & org yg 1st byr, sbb nnti mesti ramai gile org..aqil & ayahnye tgu kat men's wear..nasib aqil xmeragam, maybe dia pelik tgk org ramai2 tu..aqil duk dlm stroller, sng skit nak bawa..awal2 lagi sy dah chop kerusi tepi eskalator, nnti senang nak tgu ayah, xpyh berdiri lama2..aqil pun dapat menyusu di situ..nyam nyam..
mana ayah ni, shoping sakan ke..(aqil terus tertido selama 1 jam dlm stroller)
beli punya beli..dah kul 12..kami pun chow la..nasib baik kali ni nak redeem boucer x payah beratur panjang..ibu ada 11 rebate boucher..terer x??hehe..kopak duit den..samapi je kat umah, terus lepak yg amat sgt..letih betul..dah puas mengirai2 baju, try test kat aqil plak baju yg saya beli..nasib semuanye muat..antara kami bertiga tinggal aqil je yg aktif  'bateri'nye..ibu ngan ayah dah tergolek dah..

4 comments:

Syima Salleh said...

oit ngah sensored argh gmbr zaki tuh huhu

Erin Rashid said...

sue, erin keje biasa2 je..
segan nk bg tau kt blog..

Anonymous said...

sian tgk papanyee tido kat blkg..aqil duk galok lg..hehehehe *kaQma*

Suliana said...

kak shim >>

masih belajar cara2 nak mengedit gmbr guna picasa.hehe..sila abaikan background ye..:-)

erin>>

ala erin, keje apa pun xpe..asalkan halal & dpt bantu family..yg penting, nak shopping xpyh minta duit kat husben..hehe

kak ma>>
ayah aqil dok rok nak gerok dah tu..kaki sudah cramp jln di SOGO..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails