Wednesday, September 16, 2009

selamat hari raya





utk family & sahabat handai di seluruh Malaysia, yang dekat, yang jauh, sahabat online & offline..Selamat menyambut Aidilfitri..Minta maaf zahir & batin sekiranya terkasar bahasa, terburuk laku, termengata, termakan minum, harap dihalalkan..etc2..minta ampun dari hujung kulit kepala sampai ke taik kuku kaki ni..hehe..
JEMPUT DATANG RUMAH di ESTANA COURT, KG PASIR HULU KELANG. CALL DULU NNTI I MASAK SEDAP2 (BEFORE THAT, KENA TEST RESEPI MANA YG JADI..HEHE) ..byk kuih raya home made tahun ni, tahun ni raya umah sewa lagi,duk atas lantai lagi..:-) thun depan insyaAllah rumah baru ye..
ok..hati2 di jalan raya, kirim salam ngan family..wit aye utk aqil cimpan ye acik2..:-)

aqil muat songkok ni ibu belikan:-) (sekali lagi, sila abaikan background)

5 comments:

Anonymous said...

teh..aqil pale beso..muat ah..ammar dok tau la muat ke dok..tegelam kot paler..kekekeke..*kaQma*

syima said...

selamat hari raya jugak ngah
maaf zahir batin

sakit argh mata tgk backgrd tue haha

Suliana said...

kak ma>>

saiz 18 paling kecik..nasib dia xbuang2 songkok tu..hehe..

kak shim>>

hehe..xlarat nak kemas dah..hati2 balik kg ye..

~ujicham~ said...

selamat hari raya su... maaf zahir & batin.

p/s: jgn tumpang sekaki duit raya aqil :P

eyriqaz said...

Su,jgn lupa vote utk iman.Adiah digi broadband ni.just klik kat thumbs up ,ni linknya :
http://www.pimpmybroadband.com.my/Gallery_Vote_Photo.aspx?ID=1d0e5843-bb80-45d5-948c-da922001ffc9#

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails