Wednesday, September 2, 2009

dedicate to my bestest frens in the world!!


post kali ni, kira sambungan episod balik kg la..masa balik kg mgu lepas, kitorg gi mlwt sahabat yg baru dapat baby baru!!tahniah hawa..welcome to motherhood club..hari tu gi tgk sahabat lama, siti hawa adila yg tlh slmt melahirkan puteri sulungnye..geng lawatan adalah my family, jah's fmly & rahi's family..masing2 ngan 'handbag' rekaan sendiri..hehe..so, aqil dpt la jmpa kawan2 baru nyer tu..meh tgk kwn2 aqil..
adli firas (muka cam ayah da..)
iris qasrina (muka mix ayah&ibu)
nur almas fatin (anak papa)
muhammad aqil (anak ayah, tapi org kluang kata muka mcm ali means muka ibu la kan!!)
seronok jumpa bestest fren ni..kitorg dari sk rendah lagi tau..dja, su, rahi, masita, fida, liza & hawa..tapi yg paling kerap jumpa & bergosip adalah rahi (ketua gosip/information), me (always be a driver) & noni (ketua gathering)..hehe..yg lain2 tu slu xdpt ikut coz ada plan lain..ye la, masing2 dah ada family, mesti ada plan lain..yg paling seronok, insyaAllah tahun ni dpt raya bersama lagi..tapi raya ke 3 or 4 la..noni, sila plan jadual raya thun ni utk ku update dlm calendar ku supaya x clash..hehe..kitorg ni dari kecik mmg kaki jln naik basikal pusing 1 kluang, sgt nakal la masa sekolah dulu.kadang2 tu kalau terigt, akan gelak sendiri..ish ish ish..nakal tul, anak sape la ni..i hope our frenship will continuous forever until death okey..tata!!

1 comment:

Anonymous said...

anok2 kluang..hihihi *kaQma*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails