Friday, October 2, 2009

ceritera raya 2009


assalamualaikum sume..
sihat ke dah lepas cuti raya ni?harap2 semuanya sihat2 belaka di samping dapat maintainkan berat badan sepanjang bulan puasa..ada yg naik sbb mkn byk di hari raya & ada yg turun..saya blm timbang lagi..harap2 naik skit la dari puasa lepas, nak gumuk skit..hihi..saya masih bercuti lagi sekarang ni & klu tiada aral melintang insya-Allah akan kembali bekerja pada hari rabu ni..anak teruna ku demam la start raya ke 3 & kepanasannye memuncak semalam..hope aqil akan cepat sembuh ye sayang..

kalau nak cerita pasal raya mmg 1001 malam takkan habis..yela, raya tahun ni raya bertiga, lebih meriah lagi..baju raya aqil pun ada yg belum pakai lagi..baju raya ibu dia asyik2 yang itu jer..basuh pakai, basuh pakai lagi..xde baju la..seronok la raya kali ni..jom kita layan gambar je la..nnti2 kita story lagi..


tema blue black..



aqil & ibu



dgn cousin arrash (1 year already)



tak tau la apa kena, aqil nak dgn ibu je..xmo dgn org..



ni ipar duai belah hasben..complete set:-)



antara kawan2 kluang yg beraya..thanx for coming..thun depan dtg lagi ye..



ibu & aqil beraya ke rumah kwn2 ibu plak..pack sgt masa..xsempat ke rumah kwn2 lain..



tok ma time raya pun nak cabut rumput..aiman main pasir..



aiman suka mkn muruku..habis dah muruku tok ma..aiman dah 2thn this year



happy family kak long..thun depan tmbh sorg lagi..hikhikhik.ye ke tu??


to be continue dgn cerita2 yg menarik..peace!!


7 comments:

suhaida said...

patot gigi aiman rapuh. suka makan maruku.
ha'a. aqil ngade2.. asyik meragam je. hehehe..

rihana said...

Baju raya aqil ibu jahit ye... cantekk ibu jahit

~ujicham~ said...

aku sihat...

tak buat open house ke?

eyriqaz said...

Su,bila nak buat open house?Azwa dah beberapa kali sebut nak sgt jumpa Su

Suliana said...

kawan2 yg nak dtg, dtg je..call je, klu nasib baik, ada di rumah..insylh rumah sentiasa terbuka untuk semua..kami sentiasa menantikan kedatangan sahabat2 semua..dtg jgn xdtg..nama pun raya..redah ajer..:-)

shitah said...

suraya preggy ke?

Suliana said...

kak shitah, xde la..dia mmg boncit..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails