Friday, August 7, 2009

yuhuu....





assalamualaikum sume..hehe..



actually aku pun terkejut tetiba terpandang blog 'my little sunshine' dalam blog yatt..rasa macam ku kenal blog ini, rupa2 nyer blog aku sendiri..haha..dulu igtkan x publish, rupanya dah jadi dah blog aku ni..(maklumla, baru nak bljr jadi blogger)..huhu..klu ku tahu dah jadi, byk la cite pasal anakku ini..xhbis2 cite pasal anak je la..x jadi nak tido di waktu tghri jumaat yg damai ini..rombongan nak gi sogo x jadi..geng pose & mlwt kwn yg baru bersalin..terpaksa la aku duk kt dlm partition aku yg tersorok ni..sedih tul x dpt kuar gi jln..huhu..

actually nak kongsi kebosanan dgn korg2 sume (sape2 yg baca la)..dah la FS, FB, YM kena blocked..xreti dah nak sirf apa dlm tenet..dah puas aku membaca blog org, surf susuibu.com etc2...so terajin la plak nak update blog yg agak usang ni..baru nak masuk 2 posts..kelakar tul..nnti la kita story lagi..ni baru introduction..hehehe..tata!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails