Friday, August 28, 2009

shoping rayer!!!!

hai!!wat pe tu..jumaat dtg lagi..setiap jumaat mesti ada je nak gi plan mana2, lebih2 lagi utk org yg bekerja di tgh ibu kota kl ni..ada aje tmpt nak merabakkan poket..hihi..tadi ku berjalan ke jln TAR..wah..ramai betul manusia, terutamanya perempuan..ada juga laki yg x gi smbyg jumaat tu..huh, apa nak jadi la..meniaga2 juga, smbyg tu igt2 la skit pakcik woi..

ramai tul wanita2 ni yg bershoping utk raye,maklumla dah gaji.. walaupun puasa, kugagahkan juga kaki ni nak berjln2..xde la shoping sgt pun..memandangkan esok nak balik kluang, belikan mama table runner utk raya..harga brg2 kat sini, ku rasa agak mahal skit, tapi bolehla..maybe nak raya nnti baru turun kot harganya..tu pun xberjalan sampai hujung..nntila mgu ketiga before raya baru gi balik jln TAR..cari tudung ke, alas2 meja..tadi pegi x igt la baju warna apa..kang x match plak..

ha..mggu depan member card sale di SOGO..time ni nak beli baju raya AQIL.."ayah, bagi duit skit, aqil xde baju nak raya"..kikiki..siap la berasak2 di SOGO plak mgu depan..raya thun ni, bertiga la..thun lepas aqil dlm perut ibu lagi,..baju raya ibu pun besar2 thun lepas.so, thun ni sume i buat kebaya tau..baju kebaya dolu2 dah tak boleh butg especially tang dada tu..cedih tul..

okeyla..ibu aqil nak sambung jhit manik plak..uppss..ssshhh...hehe..tata..smga jumpa lagi..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails