Friday, August 21, 2009

selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak

Assalamualaikum semua!!

Diharapkan semua sahabat handai sihat sentiasa..saya baru je habis selsema & batuk2..tapi bukan selesema babi okey..sudah check ma...selsema biasa aja..semalam EL sebab xlarat nak bangun dah terkena ubat selsema tu..kepala weng2 sampai ke petang..bangun tido je la kejenyer..Alhamdulillah hari ni dah beransur baik tapi batuk2 still ada..

wah..esok dah puasa..hooreyy..seronoknyer..dengar tarikh pengisytiharan puasa tu seronok je (padahal dah tau dah date nyer)..dato' yg umumkan puasa tu pun dari zaman kecik kot org yg sama je dgn nada suara yg sama..hehe..

azam sebenarnye nak dapatkan 30 hari penuh tarawikh.tapi dah ada anak ni, takut xtercapai je..buat sorg2 tarawikh pun ok juga tapi lagi baik kalau dpt berjemaah di surau..BUT..aqil comel tu nak hantar mana..utk 1st day ni ganjaran kalau bertarawikh seperti anak kecil yg baru lahir ke dunia..nak kejar pahala itu.."abang, mlm ni & hari2 seterusnyer gi tarawikh..jgn malas2 tau" nnti i komen teruk2 lagi dlm blog i ni..hua hua hua..!!!

kalau masa anak dara dulu duk kat umah kluang tu, mesti xlepaskan peluang gi tarawikh, ye la umah sebelah surau jer..tak tau la kot2 first day je semangat..hehe.. okela..memebebel je..

SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA SAHABAT HANDAI, MINTA MAAF BANYAK2 ATAS SEGALA KESILAPAN YANG PERNAH DILAKUKAN, TERKECIK HATI KE..TERSINGGUNG KE..MINTA MAAF YE.. SEMOGA RAMADHAN KALI INI DIBERKATI OLEH ALLAH TAALA..TATA..TUNGGU POST IBU AQIL AKAN DATANG YER..

p/s: anyway, aqil dah 7bulan semalam:-)

2 comments:

Yat Ekhram said...

samat berposa sue..

camana BF aqil bile bulan posa ni agaknye?
ko simpan stok yea??

selamat menjalani ibadah posa with si kecik & hubby yea :)

Suliana said...

yat,

slmt berposa juga..pose ker..hehe..bulan pose ni alhmdlh blh BF aqil lagi..stok ada lagi 20btl lebih..cikit je..huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails