Friday, August 14, 2009

jumaat-penghulu segala hari

argghh..bosan tul hari ni..dah la sakit purut ni..(masalah dalaman), production susu pun kurang..cedih nyer..stok EBM pun dah xmeriah dah dlm peti tu..klu dulu sampai xmuat nak masuk ikan or ayam..sekarang, sudah ada space ma...cedihh wo..so, ibu aqil ni kena tingkatkan pumping session utk buat stok ..mana la tau time pose lagi merudum pengeluaran susu tu..huhu..

semalam dikejutkan dengan berita kematian penyanyi Rabbani (ustaz asri)..bila difikir2 balik, sekejap je Allah nak tarik balik nyawa kita..takut mati, tapi payahnya nak menambah ilmu agama di dada ni..byk nyer dosa selama hidup di bumi Allah ini..(Ya Allah, ampunkan dosa hamba Mu ini samada dosa besar dan dosa kecil sekecil zarah) kalau Allah nak tarik balik, kejap je dah bagi wabak penyakit / segala macam bala pada kita (Ya Allah, jauhkanlah aku & keluargaku dari segala macam wabak penyakit & bala bencana,, panjangkanla umur kami sekeluarga, semoga umur yg panjang itu diberkati oleh Mu)

lagi menakutkan..ada kawan tu dah saspek H1N1..sakit tekak katanyer & semalam dia pergi ke warehouse sale..kat situ ke berjangkit?? WALLAHUAKLAM.. ingat baru nak gi sogo lunch time ni..dah lama xjengok second home tu..hehe..manala tau boleh sambar 1-2 baju anak ibu tu..ayah aqil kata baju aqil byk dah seksi, nmpk purut montel tu..(nak lawan purut ayah ke??)..hehe.

nnti ibu buat post utk aqil saje..check it out..tata..argghh..sakit perut!!!! (sambil mengunyah biskut mak ungal bagi)..heee..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails